• 20-02-2016, 02:23:52
    #1
    Öncelikle herkese iyi forumlar vereceğiniz cevaplar içinde şimdiden teşekkur ederim.

    Gün icerisinde forumdan bir arkadaşımdan güzel bir site aldım saolsun ilgili alakalı bir arkadaştı.



    Sorum ise : google'da kendi isminde bile çıkmıyor acaba google banmı yemiş diye bir kaç siteden kontrol ettim.
    5 siteden sorgulattım 3 ü banlı diyor 2 si ban yok diyor iyice kafam karıştı.

    Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş rica etsem inceleyebilir mi ?
    Eğer banlı degilse neden görünmüyor sıra bulucu'da
  • 20-02-2016, 02:28:29
    #2
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle herkese iyi forumlar vereceğiniz cevaplar içinde şimdiden teşekkur ederim.

    Gün icerisinde forumdan bir arkadaşımdan güzel bir site aldım saolsun ilgili alakalı bir arkadaştı.

    Aldığım site adresi: modasev.com

    Sorum ise : google'da kendi isminde bile çıkmıyor acaba google banmı yemiş diye bir kaç siteden kontrol ettim.
    5 siteden sorgulattım 3 ü banlı diyor 2 si ban yok diyor iyice kafam karıştı.

    Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş rica etsem inceleyebilir mi ?
    Eğer banlı degilse neden görünmüyor sıra bulucu'da
    Hocam bundan 2 sene önce hayalevi.net adlı bir site almıştım.
    Dolandırılmıştım. Hitli ve güncel yüzlerce içerikli diye satmışlardı. Hitler programdan geliyormuş. İçerik ise 2-3 sene öncesinin girilmiş içeriğiydi fakat temada tarihler gözükmüyordu. Satın alıp wp ye girince görmüştüm. 400 küsür de para vermiştik.

    Sizin siteye tıklayınca teması olsun konular olsun direk bu aklıma geldi. Aynısı gibiydi bunun. Umarım öyle bir şey yoktur
  • 20-02-2016, 02:35:59
    #3
    Webmaster araçlarından bakın hocam.
  • 20-02-2016, 02:37:31
    #4
    Moonweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Webmaster araçlarından bakın hocam.
    Hocam 5 farkli aractan baktim yari yariya
  • 20-02-2016, 02:50:01
    #5
    Öncelikle geçmiş olsun

    Site hazır db upload edilerek ya'da klonlanarak yapılmış gibi görünüyor. 17 Mayıs 2015 'de yazıldığı söylenen içeriğin konusu ; 2014’ün En Güzel Dar Kesim Abiye Modelleri ..!!! Aynı konuya
    Banu
    Haz 10, 2014 at 08:19 'de yorum yapmış üstelik site'nin Copyright © 2015.
    ZAMAN MAKİNESİNDE SEYEHAT GİBİ ..!!!
  • 20-02-2016, 02:52:59
    #6
    sarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle geçmiş olsun

    Site hazır db upload edilerek ya'da klonlanarak yapılmış gibi görünüyor. 17 Mayıs 2015 'de yazıldığı söylenen içeriğin konusu ; 2014’ün En Güzel Dar Kesim Abiye Modelleri ..!!! Aynı konuya
    Banu
    Haz 10, 2014 at 08:19 'de yorum yapmış üstelik site'nin Copyright © 2015.
    ZAMAN MAKİNESİNDE SEYEHAT GİBİ ..!!!
    bende bundan korkuyordum , umarım böyle çıkmaz.

    Aynı yöntemden 400 TL para kaptırdım 2 sene önce
  • 20-02-2016, 03:09:18
    #7
    Wayback'den baktım şimdi, 2014 de konular girilmeye başlanmış tema atılmış 2015 de içerik girişi mayısda durmuş, hazır db uploada'da benzemiyor garip bir durum.Google indexlerinde Mayıs 2015 sonrası yok malesef sıkıntılı bir konu.
  • 20-02-2016, 03:13:36
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Buraya tıkladığınızda indexler görünüyor hocam. Ban gibi bir durum yok. Fakat spama düştükten sonra sitenin kolunu alıp 301 olarak yönlendirdiğinizde o anki indexler alınıyor fakat sonraki indexleri almıyor. Siteye 301 yönlendirmesi yapılmışmı bir ona bakmak lazım.

    Edit: birkaç konuya baktım sitenizdeki. İçerikler özgün, hazır db kullanılmamış. Bu ne garip bi durum ki böyle. :/