• 11-01-2015, 13:45:19
    #1
    Merhaba arkadaşlar,
    Adsense dün hem hesabımı hem domainimi banlamış. Sitemin içeriği ingilizce eğitim sitesi ve içeriği kendim manuel ekliyordum.

    Adsense'nin tüm kurallarını biliyorum sayılır, yıllardır kullanıyorum. Ama bu sitede bir türlü tutunamıyorum. Sürekli banlıyor 20-30 tl olunca. (Bazen 1 hafta, bazen 1 ayda içerisinde) Netli domanimi 3 ay önce banladı. Bende .com açtım ve siteyi taşıdım. Sonuç aynı. Şimdi şu konu hakkında konuşmak istiyorum biraz. Saldırıya önlem olarak wp'de adsense click eklentisi kurdum ve geçersiz tıklamaları saymıyordu, yani eklenti çalışıyordu. Ama yine de banladı adsense. Bu eklentiden önce ve sonra saldırılar nedeniyle bildirim yapmama rağmen yine banladı 2 den fazla kez. İşin ilginç yanı banlıyor ama başvurduğumda ise hesabı 1 hafta içinde onaylıyor. 20-30 tl olunca yine banlıyor. Sitemin içeriği uygun ve reklam yerleşimim şu şekilde; header altına 728x90, 120x600 sidebar ve konu sonuna 336x280... Mantıklı bir açıklama yapabilecek var mı?

    Web reklamı sektöründe, adsense zaten tam diktatörlük yapıyor ama bana garezi ne anlamadım. Diğer yandan sen koskoca google'sın, tıklama saldırısına çözüm bulamıyor musun be vicdansız.Bildirim yapıyoruz defalarca yine ban! Aptalın teki yüzünden neden benim emeğim yanıyor?
  • 11-01-2015, 13:47:52
    #2
    İngilizceyse adsense harici reklamcılar denenebilir bence, ama diğer yandan haklısın click bombing olayı tam bi kapalı kutu.
  • 12-01-2015, 00:27:29
    #3
    click boom olduğuna eminmisin
  • 12-01-2015, 23:31:13
    #4
    KuRtDuMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    click boom olduğuna eminmisin
    evet, saldırı yapan kişi sürekli taciz ediyor siteyi. onun yüzünden birçok adsense hesabım kapandı bildirim yapmama rağmen.
  • 12-01-2015, 23:35:21
    #5
    Üyeliği durduruldu
    İtiraz süresi dolmadıysa bir dilekçe iletmelisin detaylıca anlatmalısın
  • 12-01-2015, 23:49:45
    #6
    Üyeliği durduruldu
    kullanmayın adsense olsun bitsin. Google zengindi, daha zengin ettiniz. Bide kıymet bilmiyor ç*kallar
  • 13-01-2015, 00:40:13
    #7
    aşırı tıklamadan dolayı ban yediyseniz cpanelden login ıpleri alıp yollayın acarlar
  • 13-01-2015, 11:50:43
    #8
    karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    IP banlamayla olacak iş değil. Mause'a sağ tıklayan parmaklarını mause tıklayamayacak hale getireceksin, ekrana bakan gözlerini bakamaz hale getireceksin, o zaman sıkıntı kalmaz.
    Onlarca ip'sini banladım. Vpn kullanıyor, sürekli farklı ülkelerden görünüyordu.
    Revexserv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kullanmayın adsense olsun bitsin. Google zengindi, daha zengin ettiniz. Bide kıymet bilmiyor ç*kallar
    Son çare öyle yapacağım.
    DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aşırı tıklamadan dolayı ban yediyseniz cpanelden login ıpleri alıp yollayın acarlar
    Nasıl yapabilirim bunu detaylı anlatır mısınız? Ftp'den buldum ama, txt dosyası çok uzun olduğu için donuyor dosya. Binlerce ip var.