• 29-01-2008, 09:41:31
    #1
    Geçenlerde neden banlandığımı araştırıyorum foruma mesajda yazmıştım,
    tabi adsense tr yede mail attım niye banlandım felan diye bana aşağıdaki mail geldi.

    Alıntı
    Merhaba Baron,

    E-postanız için teşekkür ederiz.

    Digital Millennium Copyright Act (DMCA) tarafından belirtilen şartlara göre web sayfalarınızdan bazılarının başkalarının telif haklarını ihlal ettiğine dair iddiaların Google'a bildirildiği konusunda size daha önce bilgi vermiştik.

    DMCA, telif hakkı ihlalleri durumunda online hizmet sağlayıcılarının güvenliği için yönergeler sağlayan Birleşik Devletler telif hakkı kanunudur. 10 gün içinde sizden bir karşı bildirim almadığımızdan, şu anda AdSense hesabınızı devre dışı bıraktık.

    DMCA'nın 512(g)(2) ve (3) bölümlerine uygun bir karşı bildirim gönderirseniz, Google sizi AdSense yayıncısı olarak tutabilir. Karşı bildirimin gerektirdikleri hakkında bilgi ve örnek bir karşı bildirime ulaştıran bağlantı için, Digital Millennium Copyright Act sayfasına bakınız.

    Bu bildirimle ilgili yasal sorularınız varsa, kendi yasal danışmanınızı bulundurmalısınız. Bu bildirimle ilgili başka herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bildirin.

    Diğer sorularınız için AdSense Yardım Forumu'na sorunuzu yazabilir ( AdSense Yardım Forumu | Google Groups ), AdSense Blog'unu (http://adsense-tr.blogspot.com?utm_source=txft/) veya AdSense Destek sayfasını ziyaret edebilirsiniz ( https://www.google.com/support/adsense?hl=tr ). Ayrıca, site yöneticileri için oluşturulan yardım forumumuza da göz atmanızı tavsiye ederiz ( Google Site Yöneticisi Yardım Grubu | Google Groups). Sorularınıza uygun cevabı bulamazsanız, bu e-postaya cevap göndermekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız.

    Saygılar,

    Meltem
    Google AdSense Ekibi


    Google Ireland Ltd.

    Gordon House
    Barrow Street
    Dublin 4
    Ireland
    Mailde diyorlar sana bildirim yaptık sen 10 gün içinde geri dönmedin birşey yapmadın diyorlar ama öyle birşey yok. Bana bildirim felan yapmadılar.
    adsense kodlarım 2 video sitesinde bir article directory sitesinde (makaleleri yabancı webmasterlar ekliyor), diğer sitede windows dll dosyaların olduğu site.
    Şuna eminim hiçbir telif hakkı felan yok, kesin rakiplerimin bir oyunu oldu. Seo da sinek gibi ezdim kaldıramadılar onun acısını diye düşünüyorum.
    Ne tür yaklaşımla mail yazayım ne tavsiye edersiniz.
  • 29-01-2008, 12:25:26
    #2
    Bence durumu aynen bildir.
  • 29-01-2008, 12:29:48
    #3
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    dmca a devreye girdiğine göre kesinlikle bütün hakları kendisinde olan birisinin makalesi ya da herhangi birşeyini yayınlamışsın

    benim başıma şöyle bişey gelmişti

    blogger da sağlık bloğumda bir konuyla ilgili bir yazı yayınlamıştım..

    3-4 gün sonra blogger dan bi mail geldi..şu linkteki postunuz telif hakkı vrdır..dmca cart curt falan..3 gün içerisinde silmezseniz o postu biz müdahale etmek zorunda kalıcaz diye..

    sildim o postu..onlarada mail attım..başka problem var mı diye..teşekkür ettiler kapandı konu

    nazik bir dille anlat durumu...burda değildim..bana yaptığınız bildirime ulaşamadım falan diye...ama tabi hangi yazı ya da videonun telif hakkı var onu da bilmiyosun
  • 29-01-2008, 13:33:32
    #4
    evet winston hangi yazı video bilmiyorum.
    Mail yollasalar mutalaka görürdüm çünkü adsense de kullandığım maili hiç bir yere vermedim sadece adsenseden mailler geliyor. Söz konusu bildirim maili gelmedi.
    Dediğiniz gibi nazik dille olayı izah ettim umarım dikkate alırlar bakalım ne olacak bekliyorum.
  • 14-02-2008, 01:21:25
    #5
    Üyeliği durduruldu
    arkadaşlar banada öle bi mail geldi ve sitemde adsense reklamları çıkmıyor artık ama banlanmadım ne yapmalıyım tv dizileri felan vardı o yüzden geldi sanırım mail nasıl bir mail ile geri dönmeliyim google a...
  • 14-02-2008, 01:37:56
    #6
    dna
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    https://www.r10.net/google-adsense/12...-bildirim.html

    Yukarıdakı linkten bu konu devam etti özel mesajla sitenı verebılırmısın kardeş neye kızmışlar merak ettim tam sende bılmıyosun herhalde mailde belirtmedilermi şu linkteki içerikten dolayı dıye
  • 14-02-2008, 15:19:54
    #7
    Üyeliği durduruldu
    dna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://www.r10.net/google-adsense/12...-bildirim.html
    Yukarıdakı linkten bu konu devam etti özel mesajla sitenı verebılırmısın kardeş neye kızmışlar merak ettim tam sende bılmıyosun herhalde mailde belirtmedilermi şu linkteki içerikten dolayı dıye

    ya özellikle mi yapıldı bilmiyorum kullanıcılardan birisi bi siteden konu eklemiş siteye ve adam şikayet etmiş beni...
  • 14-02-2008, 15:45:47
    #8
    Platin üye
    Meltem Hanım iyidir halden anlar.