• 06-06-2013, 09:29:23
    #1
    Geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle banlandim fakat herhangi böyle bir işlem yapmadim , itiraz etmek istiyorum bana gelen mailde .

    -------------------------------------------------------------------
    Yaşadığınız sorunları çözmek için her zaman sizinle çalışmaya hazırız. Bu kararın hatalı olduğunu düşünüyorsanız ve geçersiz etkinliğin sizin ya da sorumlu olduğunuz kişilerin yaptığı işlemler veya ihmallerden kaynaklanmadığı konusunda samimiyseniz, hesabınızın devre dışı bırakılması konusunda itirazda bulunabilirsiniz.

    Bunun için lütfen bize yalnızca itiraz formumuz üzerinden ulaşın.

    İtirazınızı aldıktan sonra, sizi kısa sürede bilgilendirmek için elimizden geleni yapar ve gerekli gördüğümüz uygun işlemle devam ederiz. Ancak, hesabınızın eski durumuna getirileceğini garanti edemeyeceğimizi bilmenizi isteriz.

    İtirazınızla ilgili olarak bir karara vardığımızda, sonraki itirazlar dikkate alınmayabilir ve bizden başka herhangi bir bildirim almayabilirsiniz.

    -------------------------------------------------------------------

    Mailde itiraz formuna tıkladiğim boş sayfa geliyor herhangi bir form gelmiyor , yardim edebilicek kimse varmi ?
  • 09-06-2013, 23:28:29
    #2
    aynı sorun bende de var malesef..