• 24-06-2009, 16:49:01
    Öncelikle merhabalar;

Her zaman bakıyoruz bu bölümde firmalardan şikayetler geliyor. Peki bütün müşteriler kabahatsiz mi?

Bakın öncelikle müşterilere her zaman saygımız sonsuz fakat bazı noktalarda kişi nasıl olduğunu, neyin ne olduğunu bilmesi bilinçsiz olması kötü.

Özellikle şu R10 üzerinde müşterilerde yeni bir stil çıktı. Olmayan şey için ya yaparsın, ya r10 'a konu açarım.

Dünden bu yana Türkiye lokasyonda bulununan vps' ine 160 Mbit gibi bir saldırı alan müşterim mevcut.

Kendisine Türkiye şartlarında botnetin engellenemediğini bizzat açıkladım.
    Botnet için güvenlik ayarı yapın diye tutturması ayrı bir bilgisizliği. Daha sonra tabiki agresifleşmeye başladı. Öncelikle müşterilere sölemek isterimki R10 ora bura istediğiniz yerde haklıysanız lütfen eleştirin.

Çirkeflesen haksız yorumda bulunan herkez için savcılığa suç duyurusunda bulunucam. Eğer işi kurallarına göre yapıyorsak, madem müşterinin şikayet etme hakkı var. Bizimde olduğunu sölemek isterim.
  • 24-06-2009, 17:57:37
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşı sonuna kadar destekliyorum

eğer haklıysanız hakkınızı sonuna kadar arayın ama haksız olduğunuz bir konuda

kimseyi rahatsız etmeyin
  • 24-06-2009, 19:59:42
    Üyeliği durduruldu
    SAvcılığa başvurup ne diyeceksiniz? Küfür ederse dersiniz ki hakaret. Adam buraya konu açar sizden şikayetçi olursa sizde R10 a konu açtı diye mi dava açacaksınız?
  • 24-06-2009, 20:13:08
    spider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    SAvcılığa başvurup ne diyeceksiniz? Küfür ederse dersiniz ki hakaret. Adam buraya konu açar sizden şikayetçi olursa sizde R10 a konu açtı diye mi dava açacaksınız?
    Gerekirse açılır firma itibari ve üsulsuz suçlamadan
  • 24-06-2009, 20:13:45
    Üyeliği durduruldu
    Öncelikle Dediklerinde Sonuna Kadar Haklısın Fakat ;

Alıntı
    Çirkeflesen haksız yorumda bulunan herkez için savcılığa suç duyurusunda bulunucam. Eğer işi kurallarına göre yapıyorsak, madem müşterinin şikayet etme hakkı var. Bizimde olduğunu sölemek isterim.
    Bugüne kadar Kaç Müşteri Davaya Verdi ve Kazandı ? 1-2 Örnek Olay Olsa Neyse. Fakat Bu Kelimeler Boşuna Sarfediliyor.

Yanlış Anlamayın Lafım Size Değil. Genel Olarak Diyorum ki, Adam Gelip Konu Açıyor Hizmet Eksik Verildi Diyor. Dava Edecem Babam Polis Annem Avukat Amcam Savcı vs... Diyor, Ama Sonuçta Boş.

Dava Etmek Hakkımızdır. Etmeyin Demiyorum. Fakat TR'deki Bilişim Üzerine Ana Yasalar Hala Yavru Yasadan Öteye Gidemiyor...

Allah Tüm Meslektaşlarıma Aklı Başında Müşteri

Tüm Müşteri Potansiyelindeki Yurdum İnsanınada Aklı Başında Bir Çözüm Ortağı Nasip Etsin.

Esenle ve Sağlıcakla Kalın.

Hoşçakalın....
  • 24-06-2009, 21:59:21
    Aynen ufuğun dediği gibi haksız suçlamadan veririm. Gerekli tüm kayıtlarımı tutar yine veririm.

2 Gün sonra santral uygulamasına geçtiğimizde kayıtları pcye tutturucam konuşmaları. O zaman ne olucak ?

Kimse üstüne gitmediği için, 2 kuruş fazla verip mahkemeler de uğraşmayayım diye bu zamana kadar verilmedi. Ben bundan sonra vericem.
  • 24-06-2009, 22:15:28
    Merhabalar,

Belirtmiş olduğunuz konuda çok haklısınız hosting müşterilerinin haklı yönleri ve haksız yönleri var şimdi diyeceklerim benim görüşümdür, paramı verdiysem sadece benimle ilgilenecektir her isteğime cevap verecektir tabiki ücret karşılığında hizmet alındıysa karşılığı verilecektir. Örneğin bir çok web hosting hizmeti veren firma yazılım konusunda destek vermez ama müşterilerine elinden geldiğince yardımcı olur fakat benim gördüğüm kadarıyla tabir-i cayizse kullanıcı hataları sonucu doğan hatalar yüzünden firmalar şuçlanmakta ve bizde görüş "müşteri herzaman haklıdır" tabiri olduğundan pek birşey yapamıyoruz. Umarım bu tür sorunlar ve düşünceler kalkar
  • 24-06-2009, 23:48:28
    Üyeliği durduruldu
    Bu sorunlar son dönemlerde yeterince arttı.Böyle bir konuya değinmeniz iyi olmuş.Bende sizinle aynı fikirde olmakla birlikte son zamanlarda böyle olaylara tanık oldum.Bundan sonra haksız olunan konularda sonuna kadar dava açmayı düşünüyorum.İşimizi, ''Her zaman müşteri haklıdır.'' sözünü benimseyerek devam ettiriyoruz fakat müşterinin haksız olduğu konumlarda bu gibi durumlar oluşturulabilir.

Ayrıca piyasa, son dönemlerde artan en iyi kendisinin bildiğini sanan ve açıklama yapılmasına rağmen kendi kafasına göre davranan küçük müşterilerle doldu taşıyor.Bu tür müşterilere açıklama yapılmasına rağmen hâlâ kendi kafalarına göre davranmaktalar.Umarım bu tür sorunlar zamanla aşılır.Aşılmadığı takdirde daha da zor günlerin bizi beklediğini şimdiden anlamış bulunmaktayım.

Bütün meslektaş arkadaşlara allahtan sabır,güç ve hayırlı işler diliyorum.

Saygılarımla,
    Berkay Pehlivan
  • 25-06-2009, 01:54:51
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    Darklord söylediklerinize sonuna kadar katiliyorum. Bilincsiz müsteriler ne yazikki insanin sabrini cok zorluyorlar. Ama bunlar bizlere yapiliyor gitsinler yabanci firmalara yapsinlar bakalim yapabiliyorlarmi.