• 25-06-2009, 02:09:39
    iRC
    Üyeliği durduruldu
    Sorf ve imaj dan başka botnet saldırılarını önleyebilen varmı?

Her zaman müşteri haklı değildir.
  • 25-06-2009, 06:28:29
    Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynen ufuğun dediği gibi haksız suçlamadan veririm. Gerekli tüm kayıtlarımı tutar yine veririm.
    2 Gün sonra santral uygulamasına geçtiğimizde kayıtları pcye tutturucam konuşmaları. O zaman ne olucak ?
    Kimse üstüne gitmediği için, 2 kuruş fazla verip mahkemeler de uğraşmayayım diye bu zamana kadar verilmedi. Ben bundan sonra vericem.
    Buradan göründüğü kadarıyla feci damarınıza basılmış.. Canınızı sıkmayın diyeceğim ama nasıl bir ruh hali içerisinde olduğunu kestirmek çok da zor değil.

Huzurlu günler diliyorum şahsınıza..
  • 25-06-2009, 09:05:16
    Üyeliği durduruldu
    Öncelikle merhabalar;
    Her zaman bakıyoruz bu bölümde firmalardan şikayetler geliyor. Peki bütün müşteriler kabahatsiz mi?
    Bakın öncelikle müşterilere her zaman saygımız sonsuz fakat bazı noktalarda kişi nasıl olduğunu, neyin ne olduğunu bilmesi bilinçsiz olması kötü.
    Özellikle şu R10 üzerinde müşterilerde yeni bir stil çıktı. Olmayan şey için ya yaparsın, ya r10 'a konu açarım.
    Dünden bu yana Türkiye lokasyonda bulununan vps' ine 160 Mbit gibi bir saldırı alan müşterim mevcut.
    Kendisine Türkiye şartlarında botnetin engellenemediğini bizzat açıkladım.
    Botnet için güvenlik ayarı yapın diye tutturması ayrı bir bilgisizliği. Daha sonra tabiki agresifleşmeye başladı. Öncelikle müşterilere sölemek isterimki R10 ora bura istediğiniz yerde haklıysanız lütfen eleştirin.
    Çirkeflesen haksız yorumda bulunan herkez için savcılığa suç duyurusunda bulunucam. Eğer işi kurallarına göre yapıyorsak, madem müşterinin şikayet etme hakkı var. Bizimde olduğunu sölemek isterim.
    Merhabalar hocam

Dediğiniz gibi ya yaparsın yada r10'a hakkında konu acarım kelimesi moda olmus
    İnsanlara bazı şeyleri anlatmak cok güc birinin sunucusu 5 dk kapalı kalır hemen r10'a gelip konu acar birinin hostu 2 dk kapanır hemen gelir r10'a konu acar buraya konu acana kadar kalkıp firma sahipleriyle iletisim kursalar hiç bir sorun kalmaz buna eminim. Sadece tavsiye canınızı sıkmayın herseyin bi yolu bulunur.

Not : Tek taraflı olmasın adam gibi işini yapan firmalarda var yapmayan firmalarda. Ama demek istediğim ilk önce görüsüp anlasılması ondan sonra gerekenin yapılması.

Gecmis olsun tekrardan kolay gelsin.
  • 25-06-2009, 09:21:56
    Ohoo Hocam Bu Da Bişey mi?Hiç Bilmeyip Bu İşe Atlayanlar Sitesini Bize Yaptırmaya Çalışanlar,Hosting Destek Dısında Herşeyi İsteyenler,Bir Kere Yardım Edince Sürekli Hosting Dışındaki Konularda Yardım İsteyenler...Yardım Edilir Ancak Bizim de Bir Sınırımız var Msn Listem Tam Dolu 1000 Kişi Var Yaklaşık 200 Kişi Online Oluyor Bunların En Az 50'si Müşterim Oluyor.50 Kişinin Birden Size Hosting Dışında Birseyler Sorduğunu Düsünsenize...
  • 25-06-2009, 09:31:16
    Üyeliği durduruldu
    Öncelikle merhabalar;
    Her zaman bakıyoruz bu bölümde firmalardan şikayetler geliyor. Peki bütün müşteriler kabahatsiz mi?
    Bakın öncelikle müşterilere her zaman saygımız sonsuz fakat bazı noktalarda...
    Bravo DarkLord sonuna kadar destekliyorum seni
  • 26-06-2009, 02:43:08
    Üyeliği durduruldu
    Tüm meslektaşlarıma allah kolaylık versin
  • 26-06-2009, 03:46:01
    Kurumsal Üye
    Konuya katılmakla beraber ek olarak şunu da söyleyeyim öyle muhteşem müşteriler de var ki ticket atmadan önce buradaki satış topiclerine yazıyorlar sorunlarını.
  • 26-06-2009, 14:10:55
    Aynen aynen.

Şimdi ismi lazım değil kişiye gelen Botnet durdu, inanın kişi yine en iyi sizsiniz en iyisiniz vs. gibi cümleler sarf etmeye devam ediyor.

Bir nevi işi gittiği yere kadar diyebiliriz. En iyi müşteri bilinçli müşteri oluyor.

Aslında bir nevi suç bizde; yani hosting firmalarında. Diğer büyük hosting firmaları gibi kafaya takmama olayımız yok. Her şikayette bir moral bozukluğu sıkıntı doğuyor. Özellikle son aylardaki R10'a şikayet açarım diyen müşterilerde.

Buna bir çözüm getirmesini istiyorum R10 yöneticilerinden.
  • 26-06-2009, 20:32:23
    Üyeliği durduruldu
    Aynen katılıyorum bu konuda bizimde çok canımız yandı lütfen prim vermeyelim arkadaşlar böyle terbiyesizlere. Her en ufak mevzuda R10 a yazarım hostbula yazarım dediklerinde sinir oluyorum bu işten ekmek yiyen arkadaşlar birbirinizin kuyusunu kazacağınıza destek verelim, anlamadan dinlemeden işin aslını bilmeden karalayıcı ifadelerden uzak duralım, sonuçta ticaret yapıyoruz helal kazanç önemlidir !!!