• 13-07-2022, 03:39:30
    #1
    Selamlar, bugün bi konuya değineceğim. Fakat bunun öncesinde şöyle bir şey sormak istiyorum. Bizim insanımızda milletimizde neden böyle aşırı sorgulama aşağılama gerekliliği var? Şu an örneğin çeşitli savaş simülatörleri ile YouTube içerik çıkarıyorum. İki adet kanalım var birini Türkler için birini ise Yabancı bölüm için kullanıyorum. 2 hafta düzenli savaş senaryo videoları yükledikten sonra (Videolarda Bunun Oyun Olduğunu Başlıkta Bahsediyorum) sadece şunu gördüm: Yabancılar tebrik ederken, bir yandan simülasyon ve videoları nasıl yaptığımı videoların devamlılığını yeni bu tarz videolar görüp abone olup yenilerini beklediklerini söylerken, Türk kanalımda ise şunu gördüm ********, bizi salak mı sanıyorsun?, insanları kandırmayı kes, cahil aptallar ancak bu videoyu izler gibi türlü türlü cevap aldım.

    Benimle aynı tarz içerik üreten binlerce kanal tanıyorum ve artık hepsinin neden yabancı içeriklere yöneldiğinide anladım.

    Bu konuyu yazarken bi nevi içimi dökmüş gibide oldum. Siz değerli üyelerinde düşüncelerini merak ediyorum neden böyle?
  • 13-07-2022, 03:40:33
    #2
    Aleyküm Selam
  • 13-07-2022, 03:42:22
    #3
    bu turkolar ne zaman değişecek
  • 13-07-2022, 03:43:53
    #4
    Hocam, maalesef ülkemizde bir şeylerin altına elini sokmak o kadar zor ki. Milletimiz oturduğu yerden emek veren insanları gömmeye bayılıyor. Bazı şeyleri görmezden gelmek en güzeli, yoksa baş edemezsiniz.
  • 13-07-2022, 03:47:43
    #5
    senin bir şeyler yaptığını görüp kendisinin ağzından salya akıtarak izlemek dışında başka bir şey yapamayacağını farkında çünkü ben olduğum yerden çıkamıyorum, kurtulamıyorum sende benimle bu çukurda boğul mantığı.
  • 13-07-2022, 03:56:54
    #6
    tihacuM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam, maalesef ülkemizde bir şeylerin altına elini sokmak o kadar zor ki. Milletimiz oturduğu yerden emek veren insanları gömmeye bayılıyor. Bazı şeyleri görmezden gelmek en güzeli, yoksa baş edemezsiniz.
    2 haftadır sustum ve sadece yorumları okuyup devam ettim. Sağolsun bazı emekçiler saçma konuşanlara cevap yazıyorlar 😊

    karagecili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu turkolar ne zaman değişecek
    Değişmeyecek
  • 13-07-2022, 04:51:40
    #7
    Maalesef ülkenin toplumu bu şekilde görülen emeğe rencide etme kavramı aşırı fazla. Fakat tek yol herhangi bir kötü sözü veya kelimeyi takmamak en büyük başarı. Yoluna tam gaz devam et dostum takma.
  • 13-07-2022, 07:52:17
    #8
    Konunun senle alakası yok insanların bir kısmı cahil ve laf girmiyor kafalarına.
  • 13-07-2022, 07:53:50
    #9
    Kıskançlık ve hasretlik maalesef bizim toplumumuz da çok yaygın. O yüzden hiç takilmayin