İçeriğiniz YouTube Topluluk Kuralları'nı ihlal ettiği için kaldırıldı diye mail geldi ve studio'ya her girdiğimde sol üst köşede uyarı duruyor. Bu durum kalıcı mı, yoksa 90 gün sonra silinir mi? Ayrıca kaldırdığım video için 2 gün arkasından uyarı gelmesi tuhaf değil mi?
