Youtube Sahte Telif Yedik Karşı Bildirim Yolladım Red Yedik
13
●1.983
- 24-02-2019, 15:58:49Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Şimdi ben de öğremek için soruyorum. Tamam videoyu bu arkadaşımız çekmemiş. Ama ahsen tv'de çekmemiş. Peki youtube neden onun isteği ile videoyu kaldırıyor. Öncelikle iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükellef değil mi? Neden savunma tarafından ispat isteniyor?
- 01-03-2019, 17:17:53Partner Ajansa Bağlı olduğu için onlara böyle saçma sapan bir öncelik veriliyor malesef
se_video- hocam videonun sahibi bize yolladı yayınlarmınız diye çalındı vs değil bizzat kendisi yolladı.Elhamdüllillah Şimdi O Hesabı fesh edilmiş bakalım
- 22-03-2019, 12:35:18Yeni konu açmadan bir soru sormak istiyorum. Kanalıma bir tane video yüklemiştim (bir öğretmenin çektiği, çocuğa arabası olmadan yürüyene ne denir). Bu videoyu yükleyen başka bir kanal da videoyu şikayet etmiş ve video yayından kaldırıldı. Kanala baktım sağdan soldan bir sürü video eklemiş. Yani video kendisine ait değil ama kendinin gibi şikayet etmiş.
Yukarıdaki yorumu başka bir konuya yazmıştım. Burada da benzer bir durum var. Tamam benim video kalmasın (sonuçta benim değil) ama o kanalda da durmaması için ne yapılabilir?