
Ölümsüzlük 2029 Yılında Gerçek Olacak !
64
●2.470
- 28-09-2018, 20:08:14Müslüman olmayan ateist mi oluyor?GiRGiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben birkaç yüzyıl içinde ölümsüzlüğün bulunacağını düşünüyorum, teknoloji sandığımızdan çok daha hızlı ilerliyor - 28-09-2018, 20:14:24Andolsun, sen onların, yaşamaya, bütün insanlardan; hatta Allaha ortak koşanlardan bile daha düşkün olduklarını görürsün. Onların her biri bin yıl yaşamak ister. Hâlbuki uzun yaşamak, onları azaptan kurtaracak değildir. Allah, onların bütün işlediklerini görür.
(bakara 96)
- 28-09-2018, 21:11:18Hocam aslında turritopsis'in nutricula değil, dohrnii türüdür ölümsüz olan. Bende bir tane ölümsüz canlı yazayım. Platyhelminthes.Foreal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-09-2018, 21:21:21Ateist gibi düşünelim. Ruh diye birşey yok. Sadece bizi yöneten şey beynimiz. Bilim adamları 100 yıl sonra beynin tam olarak nasıl işlediğini öğrendiler. 80 yaşındaki bir adamın beynini bilgisayar yardımıyla bir yazılıma yüklediler. İnsan bedeni üreten şirketler bu beyni yapay bedene aktardılar. Dünya yok olacak olsa bile o zamana kadar başka yaşanabilir dünyalar bulduk. Milyarlarca insan farklı gezegenlere sonsuza kadar yaşamaya başladılar. vss. Teoriler üretilebilir imkansız diye birşey yok. Bilim adamları yapay organlar, kulaklar üretmeye bile başladı. Ve biz daha bilim de bebek sayılırı henüz emekliyoruz. 500 yıl sonra neler olacağını şuan hayal bile edemeyiz. Tabi bütün bunları biz görmeyeceğiz.