katılmıyorum yerli dizi işindeyim çok büyük paralar ve çok büyük izlenimler alıyorum.Örneğin x kanalındaki y dizisi 2 günde 170 bin izleniyor.Ama ömrü kısa filan olmuyor sen sadece sıkıntsızın diziyi tam zamanında bulucaksın sömürebildiğin kadar sömürüp.Önlemini alıcaksın 3k aboneli kanallarım var bu şekilde devam eden hala ayakta.
Saygılar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:28:15 -->-> Daha önceki mesaj 01:22:14 --
ayrıca şunlarıda ekliyim fazla gözünde büyütüyorlar telif olaylarını.Eğer hızına güvenen sunucusuna güvenen varsa örneğin star tv kanald calısan telif ekibinin telif atma saatini herşeyini ayarlıyacaksın.Ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir kanal yetiştiremezsin biri biter birine başlarsın nede olsa 3 tane telif hakkın var 2 tane telif seni 2 3 hafta götürür 2 3 haftada en az oda en az 3 4 dizi yaparsın 3 4 dizi demek 150 200 hatta 300 dolar demek
Açıkçası bende sana katılmıyorum, 2-3 hafta gibi sürede 150-200 hatta 300 doların önemli bir meblağ olduğunu düşünmüyorum.
Dizi kanalını asla adsense hesabına bağlamam ben olsam 2. telifte büyük oranda para kazanma gidiyor ve tüm kanalların kazancı uçup gitmiş oluyor.Partnerde ise çoğu telif nedeniyle çamura yatıp parana el koyuyor.
Dizi sektöründe telifi geçtim sahte telif ve spamolarak bildirme gibi çakallıkların fazla olduğunu da düşünürsek bence diziye yoğunlaşmak mantıklı değil.Tarzım gereği sil baştan yapmak hoşuma gitmiyor o nedenle çok fazla ilgilenmiyorum.
Ama sen diyorsanki ben bir dizi buldum rakibim yok, telif yemiyorum çatır çatır kazanıyorum o zaman bol kazançlar dilemekten başka yapacak bişey yok.