• 16-02-2013, 00:28:36
    #28
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Değer mi ?
  • 16-02-2013, 00:43:30
    #29
    Üyeliği durduruldu
    Youtube'a gerek türkçe gerek ingilizce mail attım dönüşler olana kadar konuyada yazmayacağım . Murat r10 üzerinden mesaj atsın ara ara kanal ile alakalı dönüş yaparım gördüğüm gibi. Acil bir şey olursa telefonla bildilendirir eğer istanbulda oturuyorsa 1 ay kadar sonra ev arkadaşımın babasının 40.ında sanırım oraya geleceğim görüşürüz yüzyüze zaten online olamamın sebebide o ev taşıyorum ev arkadaşım daha gelmedi istanbulda o gelene kadar bitirmem gerek zaten bu süre zarfında ttnetide taşıtıcam burası küçük bir ilçe uzun sürebilir öteki eve taşınıp bağlanması..İstanbula geldiğimde dilerse beni şikayet eder yanında giderim onunla bilgilerimi veririm savcılığa. En azındna ip felan bir şey çıkar ben rahatlarım .
  • 16-02-2013, 01:15:09
    #30
    Üyeliği durduruldu
    BoRN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Murat beyi ben aradım maili üzerine konuştuk telefonda 2 telifin benden geldiğini söyledi ve kapanmadığını söyledin ve dedin ki hocam hesap gitmesin telifinizi çekin ciddi kazanç sağlıyorum dediniz bende kimsenin rıskında gözüm yok dedim . Zaten mailime girmem de şans üzerine youtube kanalıma girip playlistten video izleyecektim. Erişilemediğini gördüm telif mi yedi acaba dedim zaten 1 telif yemiştim. O Ara mailini okudum aradım arkadaşı durumu ondan dinledim. Onada söyledim bayadır izmirdeydim internete vs girememiştim pek sık girdiğimde 'de ben facebook ve r10'a bakar çıkardım. Neyse aradım gayet düzgün bir dille izah etti bende yapmadığımı ve benimde youtube hesabımın gittiğini söyledim. Acaba ortak kullandırttığım arkadaş mı yaptı diye düşündüm ama bana arkadaşımında uzun süredir girmediğini ve telifi hiç bu hesapta kullanmadığını söyledi Kİ yapmasıda imkansız zaten bayadır hesabıma girmiyor ben ondan telifsizsiz onun çekimi videoları alıyorum. Ayrıca Murat bey ile r10 üzerinden mesajlaşmamıza rağmen bana konudan bahsetmedi . Ona'da söyledim hesabım açılsın eğer bensem telif yollayan anında geri çekerim dedim telefondan teşekkür ederek konuşma bitti. Peki bu konunun anlamı nedir yani ? Hadi eyvallah açtın konuyu bari suçlama gibi yazma haklı olduğun ve canının yandığı belli ama bende kanalımı neden riske atayım , sizede söyledim bende öyle videolar var mı onu bile bilmiyorum ki video sayımda aşırı derece yüksek değildir.

    Ayrıca ben size 15 gün sonra ulaşmadım 5 gün sonra ulaştım abartıda yapmayın.

    Arkadaş sormadan ben nickimi söyledim cep numaramı haliyle ararken onada bildirmiş oldum.


    Ben tarihini hatırlamıyorum bir *********** sanılarak İP den dolayı banlandım ki kimliğimi moderatöre bildirdim . KİMLİĞİMDEN TUTUN OKUL KARTIMA KADAR . öylece açıldı. Youtube hesabım o zamanlardan kalma acaba onla mı ilgisi var dedim ama olsa adsense dolarlar çalınır ve teliflede kimse uğraşmaz. Bu forumda hakkımda 1 kere şikayet açıldı oda tartışmadandır. Gerek youtube olsun burada insanlara çok sayıda paylaşım ve bilgi verdim. Kimseninde ekmeğiyle oynamam ben ! Zaten oynayacak olsam asla ve asla sizlere dönüş yapmam yapsamda size nickimi vs söylemem siz sormadan !



    İstediği gibi hakkını her yerde arasın dilerse mahkemeye versin ben ona vereyim tc mi adresimi zaten telefonumda r10 bilgilerimde onda . Zaten mailide kanalıda kendim kullanıyorum onu inkar etmedim ve telefonda da söyledim Murat hoca söylesin dilerse neyi inkar ettim telif dışında ?

    Zaten belli benden geldiği artık hesabımı görmüş mailimi bulmuş üstelik benimde bir hesabım kapatıldı 3 telifte gidiyordu 1 tane vardı 2 tanede Murat hoca geri bildirim yapmış ama ben söyledim yemin ederim benle alakası yok. Üstelik kendisinin her mailine cevap verdim anında . Kaçak göçek oynamadım ben bu işi kaşımazdım yapsaydım benimde hakkım yendi sonuçtu gitti kanal. Yazacak çok daha yazım var dileyene istediği cevabı veririm. Konuyu kendim şans eseri buldum. Yt kategorisine girerek.

    Bu arada Murat hocam tr ve en üzerinden tekrar mail yolladım. Benim kanalımı boşver seninki açılsın valla şu yük kalksın üzerimden. Sürekli telefon arıyorum en azından youtube ofisi veya bir şey var mı diye bir yetkiliye mail dışında en hızlı nasıl ulaşabilirim diye .



    dilediği gibi açabilir



    mesajını report ettim ayrıca benim tüm bilgilerim kendisinde mevcut , onu geçtim sinek beyinli sensin olmasan zaten ön yargılı olup hakaret etmezsin . aslında bu mesajına böyle cevap yazmazdım emin ol bu iş çözülsün diye uğraşıyorum . yoksa banlanma ne olursa olsun o lafı sana yedirirdim.
    Ustadim,Pm ilede belirttigim gibi,butun hersey seni,yani senin sahip oldugun gmaili gosterdigi icin,ister istemez herkes bu duruma inanmadi.Yani bilerek yada bilmeyerek atilip atilmamasina.Ama durum iyi ce cikti ortaya,ben samimiyetine inaniyorum.Bu yuzden mesajlarim icin ozurdiliyorum.

    insallah hem Murat kardesimin hemde senin bu durumdan en iyi sonuclla cikmaniz mumkun olur.
    Saygilarimla.
  • 16-02-2013, 15:02:59
    #31
    Arkadaş telif haklarını ona yolladığım mesajda bulunan yani Selçuk Sepetçi Arkadaşın konuda belirttiği adreslerden geri çekti ve kanalım geri açıldı arkadaşlar.
  • 16-02-2013, 15:31:58
    #32
    Murat.Salman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş telif haklarını ona yolladığım mesajda bulunan yani Selçuk Sepetçi Arkadaşın konuda belirttiği adreslerden geri çekti ve kanalım geri açıldı arkadaşlar.
    geçmiş olsun hocam
  • 16-02-2013, 15:41:41
    #33
    geçmiş olsun
  • 16-02-2013, 16:15:43
    #34
    Murat.Salman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş telif haklarını ona yolladığım mesajda bulunan yani Selçuk Sepetçi Arkadaşın konuda belirttiği adreslerden geri çekti ve kanalım geri açıldı arkadaşlar.
    " çi " degil hocam "ci"

    ayrıca geçmiş olsun,hayırlı olsun
  • 20-11-2013, 23:48:00
    #35
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    konuyu hortlatmış olacağım ama, bu olaydan şu taktik ortaya çıkar mı acaba:

    Sağlam kanalımızı bir arkadaşımıza şikayet ettirelim, ilk telif sıkıntı olmuyor çünkü. ondan sonra kanalımız başka teliflerden kapanırsa şayet, ilk şikayeti geri çektirip açabilelim

    sizce işe yarar mı?