Daha önce biri kayıtta diğeri 15 dakika limitini uzatmak için
2 kere onaylattığım hesap için şimdi yeniden bir telefon doğrulaması istiyorlar. Google'ın hesaplar için güvenlik önlemi almasını anlıyorum. Ama zaten daha önce onaylanmış hesap için yeniden onay istemek nedir? Madem bir şeylerden şüpheleniyorsunuz kapatın gitsin. Ne siz ne de biz uğraşalım. Hayır bir de onay için daha önce hiç kullanmadığım tel numarası giriyorum. Daha önce kullanılmış diyor