Bahsettiginiz videoyu kaldirip kucuk degisikliklerle (tekrar render alarak) youtubeye yukleyebilirsiniz, bu konuda bir problem olmaz.
Ilk hususta dedigim gibi,
YouTube ilk olarak videonuzu sinirli bir kitleye aciyor ve o kitlenin testinde basarili cikmasi durumunda onerdigi kitle buyuyor. Bu onerdigi kitleyi, test basarili ciktikta exponential olarak dusunebilirsiniz.
Su an Youtube algoritmasi, yeni kanallari daha cok oneriyor gibi gozukuyor. 1-2 ay once zor bir nichede yaptigim yabanci sifir kanal:
2. videosunda 50.000
4. videosunda 150.000i gordu.
Turkce olarak yaptigim sifir bir kanal ise:
ilk videosunda 200.000
ucuncu videosunda 400.000i gordu.
Futbol/araba kitlesinde daha once bir kanal olusturmadim, bu yuzden iki kitle arasindaki baglanti ne durumda bilmiyorum. Ama iceriginizi saglam sekilde olusturursaniz, en kotu durumda bile yeni kanalla devam edebilirsiniz.
Paylastigim bilgiler kendi tecrubelerime dayaniyor, bundan dolayi her kitle hakkinda bilgi sahibi degilim.
Asagiya bilgi edinebileceginiz birkac kanal birakayim, onlarin bu konular hakkinda iyi tavsiyeleri var. Kurs/danismanlik almak youtube ekseninde gereksiz bir harcama. Yine de takildiginiz bir yer olursa sorabilirsiniz.
https://www.youtube.com/@TheAdamIvy https://www.youtube.com/vidiq https://www.youtube.com/@danthecreatr
Verdiğiniz bilgiler çok değerli hocam öncelikle teşekkür ederim.
Bir sorum olacak sizlere ilk video söylediğiniz tespitler doğrultusunda hangisi olmalı o zaman?
A) Hyundai Staria 2022 Tanıtım Videosu
B) 2.El Araç Alımında Nasıl Pazarlık Yapılır
Şimdi sizin mantığınızla gidersek herkese hitap etmesi açısından İlk videolar genel kanıda mı olmalı yani b seçeneği
Diğer sorum video stoğu yapıp 10 videoyu 1 gün arayla mı yüklemek mantıklı haftada bir çektikçe yüklemek mi?