Short kanalı telif
7
●356
- 01-10-2025, 17:04:501.5 aylık futbol konsepti short kanalim var bir ara birkaç defa uzun video atarak kanalın izlenmelerini düşürdüm sonra r10dan bir arkadaş YouTube desteğe yazılacak bir yazı attı onu atınca izlenmeleri toplandı fakat sonrasında aynı gün attığım iki video telif yedi ve 1 telif yeme hakkım kaldı telifi de görselden yedim aslında yarısı başkasının videosu yarısıda onun görseli digitürkden yedim teliften sonra 3-4 videom yine yüksek izlendi ama hit saatlerde sadece onun dışında 1 k anca izleniyor çözüm varmıdır ?
- 01-10-2025, 19:20:24I think my channel has been shadowbanned I was getting consistent views on all my videos then they suddenly dropped of nowhere here is an example.
Buyurun @muskmedya;@berkerenbasak; - 01-10-2025, 21:34:51berkerenbasak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülebu konuda yazı,muskmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/youtube-acemi/43...a-taktigi.html - 04-10-2025, 01:11:24Telif yedikten sonra algoritma seni sınırlı şekilde öne çıkarabilir. Tekrar yükselmek için:
- Telifsiz, özgün içerik yüklemeye devam et.
- Hit saatlerinde paylaşmayı sürdür.
- En iyi performans gösteren formatı analiz et ve ona odaklan.
- Uzun video ekleme, shorts odaklı kal.
Zamanla güven tekrar oluşursa izlenmeler toparlanır.