Teknoloji dünyası sürekli olarak gelişir ve değişir. Bir kaç sene önce, henüz icadı olmamış bir teknolojik araçtan bahsedilseydi kimse kabul etmeyebilirdi. Teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki bunu takip etmek mümkün değil. Teknoloji fuarlarında tanıtımı yapılan yeni çıkmış araçlar/ ürünler dudak uçuklatacak cinsten. Susuz çalışan bir çamaşır makinesi düşünebiliyor musunuz? Elbette hayır değil mi? Ama var ve fuarda tanıtımı yapıldı. Yine bu sene CES 2013 fuarında bir çok yeni ürün tanıtıldı. Ürünler ağırlıklı olarak mobil cihazlar üzerine. Çünkü artık mobil cihazlar bilgisayarların papucunu dama attı. Bilgisayarda yapmak istediğimiz birçok işi mobil cihazımız ile yapabiliyoruz. Örneğin, banka hesaplarına girebilirsiniz, gazete okuyabilirsiniz, sosyal paylaşım sitelerine girebilirsiniz.
Mobil cihazlar konusunda iki markanın yüksek rekabeti herkesin dikkat çektiği konu. Apple'ın iphone'u ve Samsung'un Galaxy serisi bu iki isim. Kullanıcılar açısında bu markaların rekabeti oldukça iyidir. Çünkü rekabet sebebiyle gelişim ve hizmetler müthiş şekilde artış göstermektedir.
Evet teknolojinin gelişimine geri dönecek olursak. Dediğimiz gibi teknoloji gündemini takip etmek çok zor. Bunun için teknoloji haberleri ile bilimi yakından takip ediyorsanız, teknolojinews.com'u takip edebilirsiniz.
Teknoloji Haberleri ve bilim
0
●203