İyiki Varsın İddaa Yayın Hayatına Başladııııııı..!!!!!!!!
30
●2.021
- 20-09-2010, 03:58:01siteniz hayırlı olsun, asp php olması pek mühim değil yeterki sistem sağlıklı çalışsın tasarım birazdaha geniş olabilirdi ayrıca sitenin hızı bana epey yavaş geldi. bu eksikleri tamamlarsan daha iyi olur haırlı olsun tekrar.
- 20-09-2010, 08:13:26Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.hayırlı olsun . bu arada sakın kötüleme amaçlı anlamayın test amaçlı yapım aşamasında diye biliyorum ama gözününzden fln kaçmasın diye söylüyorum "İdaa Programı" yazısı değiştirilmeli birde şifremi unuttum bölümünde sadece boşluk çıkıyor oraya ne yazılacağı belirtilmiyor . ama genel olarak güzel . hayırlı olsun tekrardan.
- 20-09-2010, 12:45:59asp + mysql kullanıldı access değil.BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

uyarılarınız için teşekkürler - 20-09-2010, 18:13:28bir tek üye giriş kısmımızda açık tespit edildi sanırım.
giderilecek sorunların içerisine eklendi.
test yayını dememizin sebebi budur takdir edersiniz.
bu 1 hafta içerisinde her testlik giderilecek.
tasarım merak eden arkadaşların bir nebze olsun merakı giderildi
sistemin asp olması şu an için kesinlikle bir sorun teşkil etmiyor.
--
yavaşlık göremedim ben acaba sizin bağlantınızdan ötürü olabilir miSfenksmmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu başlık altında bulduğunuz her sorunu dile getirirseniz çok sevinirim. - 20-09-2010, 23:35:36Hayırlı olsun sorunlar halledilir devamlılık olduğunda herşey iyi gidecektir.
Başarılar sık kullanılanlara ekledim umarım kısa sürede halledilir sorunlar bizde kupon yaparız
- 23-09-2010, 01:03:45üstad senden bunu duymak mükemmel bir duygubuzzgibi023 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

sağolasın hocam
herkese çok çok teşekkürler.
20sinde açılış demiştim, tam anlamıyla açamadık evet biliyorum fakat çok yakındır sayılı gün sonunda bomba gibi bir açılışı o zaman göreceksiniz.
allah bilir access veritabanıdır