• 16-08-2009, 22:20:47
    #1
    Tamamiyle sade olarak planladığım ve içerisinde fazla bir öğe bulundurmayan bir site açmak istedim.Aynı zamanda bu siteyi cv babında da işe yaraması içinde açtım.Dediğim gibi farklı ve sade olması önemliydi benim için.Daha üzerinde editlemeler ve konu eklemeler olacak.Şu anda test aşamasındayım.Şimdilik değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum,teşekkürler.

    site: Web Sitem
  • 17-08-2009, 11:18:37
    #2
    Yorum yapan yok mu?.
  • 17-08-2009, 11:26:34
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Öncelikle kişisel bir sitede takvim olması son derece saçma olmuş. Ayrıca anasayfa üzerinde bulunan şu animasyonun ne işe yaradığını ilk bakışta anlayamadım. Bu site en iyi Firefox'ta görüntülenir de son derece yanlış bir tanım. 1024 çözünürlük bir ekran da site Firefox'ta da bile "en iyi" şekilde kullanılmıyor. Anasayfa da bulunan şu animasyon menünün üstüne gelmekte ve menünün bir kısmının kullanımını az da olsa engellemektedir.
    Eleştrilerimi yanlış anlamayacağını umuyorum. Başarılar
  • 17-08-2009, 11:38:39
    #4
    eNerGy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle kişisel bir sitede takvim olması son derece saçma olmuş. Ayrıca logo ve anasayfa üzerinde bulunan şu animasyonun ne işe yaradığını ilk bakışta anlayamadım. Bu site en iyi Firefox'ta görüntülenir de son derece yanlış bir tanım. 1024 çözünürlük bir ekran da site Firefox'ta da bile "en iyi" şekilde kullanılmıyor. Anasayfa da bulunan şu animasyon menünün üstüne gelmekte ve menünün bir kısmının kullanımını az da olsa engellemektedir.

    Eleştrilerimi yanlış anlamayacağını umuyorum. Başarılar
    evet haklısınız,daha önce farketmemiştim,sayfa küçültülünce animasyonlar menüleri etkiliyor,onlara bir bakıcam,teşekkürler.
  • 17-08-2009, 16:46:58
    #5
    Üyeliği durduruldu
    çok begendim..
  • 17-08-2009, 16:55:16
    #6
    Üyeliği durduruldu
    biraz daha geliştirirsen daha guzel olur hayırlı olsun
  • 17-08-2009, 17:00:24
    #7
    Bence Kategori Resimlerinin Arka Planını da Sayfanın Arka Planıyla Aynı renkte Yapsan Daha Güzel olur