• 30-01-2025, 15:56:30
    #1
    Siteyi bu forum üzerinden görüp kayıt oldum vaat ettikleri ve anket ödülleri fazlasıyla çoktu, bir süre kullandım ve sitenin doğru düzgün ödeme yapmadığını keşfettim. Arkadaşlarımla beraber yaş ve aylık gelir sorularını farklı girerek siteye kaydolduk, durmadan 35TL ödüllü anketiniz hesabınıza aktarıldı gibi mesajlar gelmeye başladı. Bunları doldurmaya başladık, mesela anket üzerinde 60 soru var yavaş yavaş dolduruyorsunuz ve yarısından çoğunu doldurduktan sonra bu anket için uyumlu değilsiniz diyip ekranı kapatıyor. Defalarca farklı farklı anketleri denememize rağmen yarısından çoğunu doldurduktan sonra anketten attığını gördük. Üstelik gelen smslerde sms iptali için belirtilen numaraya iptal yazınca üyelik iptal olmuyor hala mesajlar gelmeye devam ediyor. Anlayacağınız o ki zaten 35 soru olan anketi 60 soru olarak gösteriyor, anketin tamamını doldurtuyor ve bittikten sonra uyumlu değilsiniz diyip anketi kapatıyor. Bu yazdıklarım bir suçlama veya kötüleme amaçlı değildir sistemin böyle işlediğini ve şikayetimi belirtme amaçlı yazdım.
  • 30-01-2025, 16:00:50
    #2
    Anket firmalarinin cogunlugu bu sekilde hocam. Bosuna anket doldurarak zaman kaybetmeyin. Daha odeme yapan firma gormedim. Yada anket tamamlanan yer gormedim. Hep yarida biraktiriyor alacagini alip.
  • 30-01-2025, 16:02:39
    #3
    Sadece denemek istedim sitenin yöneticisi bu forum üzerinde aktif olarak işlem ve reklam yapıyor, bu yüzden yazdım tamamının bir fiyasko olduğunu biliyorum haklısın.
  • 30-01-2025, 16:50:51
    #4
    Sağlam Çalışan Napolyon var 2 kere ödeme aldım
  • 31-01-2025, 07:01:53
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sağlam Çalışan Napolyon var 2 kere ödeme aldım
    https://www.sikayetvar.com/napolyoncom

    Pekte sağlam çalışmıyormuş anlaşılan
  • 31-01-2025, 12:33:23
    #6
    Geral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://www.sikayetvar.com/napolyoncom
    Pekte sağlam çalışmıyormuş anlaşılan
    Evet bazı sorunlar oluyor arada ama çözüyorlar.
    Bende baktım oradaki şikayetlere puan silinme vs.. ben de de oldu ama çözüldü.
    Ben fazla ilgilenmediğim için benim için sorun değil.