Forum.Lider.Tc Mahkeme Kararıyla Kapandı ! ! !
48
●6.149
- 05-09-2009, 00:56:06öncelikle ***** diye belirtiğin sitenin adresini alabilirmiyim ??unixi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sadece banner a kanarak yorum yapma bence açılan siteyede bir bak derim.
ve benim adıma serseri demişsin? içeriği bile göstermeden siteye bütün gezginleri üye yapıp demişsin? öncelikle beni ne kadar tanıdıgın konusunda şüphe içindeyim serseri dediğine göre tanımadığın kesin. içerigi bile göstermeden demişsin eğerki ben yanlış sitede gezmiyor isem bildigim kadarı ile benim sitemde sadece linkler gizli bütün içerik açık bana konuya girerken üye ol uyarısı yapan tek bir kategori gösterirmisin ?
şu kadar üyemiz var diyerek reklamlardan para kazanıyormuşum. peki sen bir web sitesi sahibi olarak yada pazarlamacı bir düşünce sahibi olarak bana söyliyebilirmisin elindeki bir malın pazarlamasını nasıl yaparsın ? yada varsaeğer mevcut bir web siten hiç reklam almıyormusun yada benim aylık olarak yapmam gereken ödemeleri karşılıyacagına dair birgaranti verebilirmisin ?
leo.gen.tr deyken millete hizmet ederdin şimdi ise mantalitesini 180 derece değiştirmiş biz zavallı. demişisn !!!
beni tanımayan arkadaşım bana şunu açıklarmısın leo.gen.tr veya lider.tc veya geçmişte yetkili oldugum sitelerde yaptıklarımın karşılığını nasıl aldıgımı düşünüyorsun yapılan artılar yerine her yerde yapmış oldugum eksiler vurgulanıyor şuanda senin yaptıgın gibi peki sen bana söylermisin buna karşılık ben kimin için ugrasayım kimin için sabahlıyayım bilgisayar basında ?
mantalitem değişti evet bunu asla inkar etmem kimseyede bir sey açıklama zorunlulugu duymam.
Malesef Can Dirgen Yanılıyorsun ne yapılanları nede insanları asla unutmam ve kişilere karşıda tanımamazlıktan gelme gibi bir huyum yok sonuç itibari ile suanda siteme bugun uye olmus ve ilk defa gördügüm bir insan ile dahi msnde birebir muhattab oluyorsam sana karşıda bu yönde bir tavrım oldugunu sanmıyorum ( sanmıyorum diyorum çünki seninle en son görüşmemiz 1 seneye yakın oldu aramızda geçen konuşmalardan emin değilim ) ama konuşmalarımızda da bir yanlışlık varsada bu yanlıslık benim yanlışımdır sonuc itibari ile senınle yollarımız ayrıldıgında herhangı bır sorun oldugunu sanmıyorum sen gayet dogal bır sekılde kend siteni kurmus kendi emellerinin peşindeydın.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 05-09-2009, 01:05:03MJ'de nicki neydi Leo'nun? Ben hiç hatırlamıyorum.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-09-2009, 04:05:07Üyeliği durdurulduBelli bir mesajı geçen otomatik VIP oluyor Lider.TC'de zaten bildiğim kadarıylaMaidZoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.
- 05-09-2009, 18:21:17
- 13-09-2009, 02:17:19sadece linkler gizli bütün içerik açık bana konuya girerken üye ol uyarısı yapan tek bir kategori gösterirmisin ?
LİNKLER Mİ GİZLİ SÖYLERMİSİN KARDEŞİM BANA EN BASİTİNDEN Bİ VBULLETIN TEMASININ FOTOLARINI GÖREBİLMEK NEYE BENZEDİĞİNİ BİLEBİLMEK İÇİN İÇERİĞE BAKTIĞINDA KARŞINA ŞAP DİYE ÜYE OL YAZISI ÇIKMIYORMU .
YA SEN ÖNÜNE GELEN VE BİR DAHA UĞRAMAMAK ÜZERE GİDEN YADA AYDA YILDA BİR İÇERİĞİNİ KONTROL EDECEK ZİYARETÇİLERİNİ ÜYE OLARAK GÖSTERİP HİT KAVGASI YAPTIRIYORSUN SÖZÜMONA BU SİTEDEKİ BİLMEM KAÇ ZİYARETÇİ ZİYARET ETMİŞ VS BİLMEMNE DİYE . ( BANA LAF ATAN ZAVALLI ÖNCE HİTTEN DEĞİL SİTENDEKİ EŞSİZ KONULARINLA ORJİNAL OLUP GERÇEK ZİYARETÇİ TEŞEKKÜRÜ ALMANIN EN İYİSİ OLDUĞUNU BİLMİYOR . )
3. SÜ SENİN SİTE REKLAMLARI KONUSUNDA : BEN SENİN REKLAMLARA TIKLATTIRMAK İÇİN ÜYELERİNİ TEŞVİK ETTİĞİNİ GÖRDÜM VE BU KESİNLİKLE YASAKTIR ( BU MU YANİ PAZARLAMA ANLAYIŞI , FATURALARI ÖDEME ŞEKLİ )
SİTENİN EN SİNİR EDİCİ TARAFI HER BİR HALTI GİZLEMEN .
SANA BU İŞİN ERBABI BİRİSİNDEN DUYDUĞUM ŞEYİ SÖYLİYİM , SİTENİN İÇERİĞİNİ HERKESE AÇ , ORJİNAL KONULAR TOPLA VE BİR KONUNUN SOSYAL GRUBUNUN OLUŞTURULMASINI SAĞLA .
FORUM DEMEK TEŞEKKÜR YUMAĞI DEMEK DEĞİLDİR . BEN SENİN SİTENİN EN AZ 10 KATI FORUMLAR GÖRDÜM AMA İÇERİĞİ SENİN REKLAMCILIĞININ 100 DE BİRİ BİLE DEĞİL .
SEN KENDİNDEN BİŞEYLER KATARSAN İZLEYİCİ DE SANA TEŞEKKÜR EDİP GİDECEKTİR .
İLETİŞİM BİLGİ PAYLAŞIMININ YÖNETİMİ ÇOK BÜYÜK EMEK İSTEYEN BİR İŞTİR .
MİSAL DONANIMHABER İN NASIL GELİŞTİĞİNE BAK. DAKKA BAŞI TEMA DEĞİŞTİRMİYORLARDI AMA ÇOK KALİFİYE VE BU İŞ İÇİN TUTULMUŞ ELEMANLARLA ÇALIŞIYORLAR .
Sonra site açtığım için ayrıldım. O para vs. yatırdı link aldı lisans aldı büyüttü. Zaman geldi geri gittiğimde beni tanımamazlıktan gelip yol verdi. Leo eskiye göre bir hayli değişti maalesef Bu arada belki beni hatırlamaz (ben can leo
)
.