• 06-04-2009, 19:20:35
    #10
    <kd>
    Domain tam markalık, yani marka olabilecek bir domain. Grafik, tasarım diyince direk akla gelebilecek seviyede yani. Sana tavsiyem çok özgün bir tema ve logo yap, ayrıca görsel dersler hazırla</kd>
  • 06-04-2009, 19:23:19
    #11
    Tavsiyelerin için teşekkürler
    Başlangıçta seo olaylarına girme kararı aldım yorum yapan iki kişiden biri seodan bahsedince daha fazla göze batmasın halledeyim şu işi dedim. Teknik olayları bitirdikten sonra görsel ağırlıklı derslere başlayacağım.
    Domainin bu tepkiyi almasına sevindim
  • 06-04-2009, 20:47:58
    #12
    Domain güzel içerik de kaliteliye benziyor. Biraz ilgi ve arayüz de geliştirilse süper birşey olabilir başarılar.
    Ayrıca Photoshop’un Fotoşop’laşması Etkileyici bir resim efekti bu anlatıma bittiğimi belirtmek isterim yapmaya çalışacağım hemen.
  • 06-04-2009, 21:53:22
    #13
    _PCqoliQ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Domain güzel içerik de kaliteliye benziyor. Biraz ilgi ve arayüz de geliştirilse süper birşey olabilir başarılar.
    Ayrıca Photoshop’un Fotoşop’laşması Etkileyici bir resim efekti bu anlatıma bittiğimi belirtmek isterim yapmaya çalışacağım hemen.
    Sanırım bu yorumda sadece domainin beğenilme kısmını üzerime almalıyım
    Kaliteli işler yapacaksak dürüst olmak gerekir. O ders benim anlatımım değil, resimlerin üzerinde zaten nereden alındığı yazmaktadır. Bende siteyi ilk oluşturduğumda boşluğu doldurmak ve tema denemesinde anasayfanın boş gözükmemesi açısından eklediğim bir ders, anlatım dediğiniz gibi güzel
    Ama şunu iddia etmekten kendimi alıkoyamam önümüzdeki günlerde bizim özgün anlatımlarımızın yanında bu anlatımlar alt seviyede kalacak
    Bunu dersi yapan siteye ithafen söylemiyorum, bu iddia tüm dünyayadır
  • 09-04-2009, 19:12:01
    #14
    Bir fikir belirlemek açısından soruyorum, az çok sitenin başlangıçtaki misyonunu hepiniz girince anlıyorsunuz.
    Buna dayanarak sizce siteye ne gibi bir tema gider, ne gibi bir logo gider. Sadece şöyle olsa şu renkler kullanılsa tarzında yorumlarada açığım. İlle bir tema adresi vermeniz yada logo örneği göstermeniz gerekmez.
    Fikirleriniz doğrultusunda oluşacak sonuçta tema ve logo düzenlemesine gidilecek.
  • 10-04-2009, 06:25:03
    #15
    tema güzel arşivime eklemiştim o temayı

    başarılar güzel olmuş..
  • 10-04-2009, 23:13:28
    #16
    Teşekkürler tema benimde çok hoşuma gitti pek bir özelliği yok fakat asil bir tasarımı var, logo bazında header kısmında çalışmalar yapmayı düşünüyorum tabii ki fakat ne tarz bir logo yapsam onu kestiremiyorum.
  • 17-04-2009, 08:20:06
    #18
    Hayırlı Olsun