GOLDTeen adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Yeni Bir e-ticaret Sitesi
25
●1.374
- 12-02-2009, 00:32:59Profesyonel olarak e-ticaret işiyle ilgilendiğim için, işin bazı püf noktalarını söyleyeceğim.
1- Tedarikçimiz Olmak İster misiniz Cevabınız EVET İse Arayın Görüşelim 0 544 795 98 45 şeklinde bir yazıyı sitenin tepesine koymussun. ( Tedarikçi bulmak için iyi bir fikir ama, müşteriyi kaybettin ) Tedarikçi seni zaten bulur. Bu konuda destek almak istersen pm atabilirsin.
2- E-ticaret sitelerinde ürün ön plana cıkartılmalıdır. Sen sloganını direk ortaya koymussun. "Aradığınız bir çok şey burda yazısı" müşteriye ben herşeyi burada bulurum düşüncesini uyandırmaz. Animasyon yerine sade ve ufak bir fontla yazabilirsin.
3- Kargo ücretin cok pahalı. Standartı 5 ytl dir, 150 + ücretsizdir.
4- Flash animasyonda ürün gruplarına dikkat çekmek yerine piyasada cok satılan belli başlı ürünler vardır. Onlara dikkat çekmelisin. Sayısı 5 i geçmemeli.
5- Kullandığın e ticaret yazılımı açıkçası cok esnek değil. Ürün detay sayfasında ürün yazıların arasında kaybolmuş durumda.
6- Acil destek tabiri çok yanlış. Hayat kurtarmıyorsun, ürün satıyorsun. - 12-02-2009, 00:45:08İki tane yan menü header ın bitiş noktalarıyla aynı yerde bitmiyor ve bu göze hiç hoş gözükmüyor. Anasayfada yanlara taşıyor ve ürün listeleme ekranında içeri giriyor. Onun dışında havale için her bankadan hesap açarsanız müşteri memnuyeti açısından güzel olur, çünkü sanırım eft ücreti alan bankalar var. Son olarak gördüğüm kadarıyla hızla büyüyorsunuz iyi çalışmalar.
- 12-02-2009, 00:49:38Üyeliği durduruldudüşünceleriniz için teşekkür ederimDaRabiesVampire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-02-2009, 23:57:59Üyeliği durduruldune ürünü alacaktınız size yardımcı olurumDoktorTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-02-2009, 02:29:14Üyeliği durduruldudostum ne eticaret siteleri var görselliğe önem veriyor müşteriye önem vermiyor fikrinizi değerlendirme alacağız biraz daha tasarımın üzerine gideceğiz biz tasarıma fazla önem vermesekte sadelikten yana olsakta bizde önce müşteri memnuniyetidirreon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
