Merhabalar. Kendim hazırlamış olduğum mekan tanıtım sitem hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum. Muğla nın Menteşe ilçesi için hazırladığım bir site. Dinamik bir alt yapıya sahiptir. İlk projelerimden birisi olur. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Site Adresi : https://koteklirehber.com/
Not: Siteyi hazırlarken tamamen kullanışlı olmasına gayret ettim. Sitenin asıl hedefi mekan rehber sistemi olduğu için kullanıcılara direkt aradığı bilgileri önüne listelemek istedim. Sayfalarca gezip aradığımız bilgiyi şu dönemde bulmak zahmetli olduğu için böyle bir sistem oturttum.
Mobil tarafında navbar da düzenlemeler yaptığım için açılır menü pasif konumdadır. Mobilden girenler Masaüstü sürüm alıp bakabilirler sayfalarda gezmek için.
koteklirehber.com | Hazırlamış olduğum mekan tanıtım sitesi
6
●78
- 22-01-2021, 19:46:07Merhabalar, hayırlı olsun. İnş istediğiniz konuma ve trafiğe ulaşırsınız.
Bende benzeri bir yapıyı oluşturdum. İncelemek isterseniz linki bırakıyorum size fikir vermesi ve geliştirmeniz açısından.
Link
Selamlar - 22-01-2021, 20:03:35@salimsevindik; Güzel olmuş elinize sağlık . inş sizde istediğiniz konuma gelirsiniz
- 22-01-2021, 20:23:28İlk projeniz için oldukça iyi... ilk yaptığım işe baktığımda gülüyorum
)
Kendini geliştirmek adına Php ile yönetim panelli güzel siteler yapabilirsin... Başarılar..
www.bizizmirliyiz.com - 22-01-2021, 20:25:59@DWYazilim; Yorumun için teşekkür ederim. Sitemde php ile güzel bir yönetim paneli yaptım. Kullanıcıları, mekan listesini , haber ekleme , duyuru ekleme , kategori ekleme, kullanıcı yetkilendirme gibi birçok ayarı kontrol edebiliyorum. Daha da geliştirmeye devam ediyorum. Bakalım sonumuz nereye gidere

Sitenize baktımda baya iyi olmuş elinize sağlık. - 22-01-2021, 20:43:35Ben html ile yapılmış zannettim... Site anasayfa firma detay sayfası kategoriler vs ayırmalısın.. Seo link yapısı ile yapman daha faydalı olacaktır...MajoR44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim bende yeni başladım oyalanıyorum
)
- 22-01-2021, 20:50:44DWYazilim Bu projeninde farklılığı tam olarak bu. İnsanların aradığı telefon numarası veya adres olduğu için tek tek ayırmanın uğraştırıcı ve zaman alan bir şey olduğunu düşündüm. Ve bu konuda da ben internetten mekan bilgisi aradağımda, sürekli o sayfadan o sayfaya geçiş yaptığımda aradığım şey ulaşmak "10 saniye" sürecekken 1 2 dk boşa gezinir oluyordum. Sitemide o ilçeye yeni gelen öğrenciler için hazırladım. Aradıkları kategoriye tıklayarak sayfa değiştirmeden mekan bilgisine erişebiliyorlar. Pandemi bittiğinde ve mekanlar aktif hale geçtiğinde sarı kutuların solunda bulunan MENÜ kısmınada mekanlara ait menüler eklenicek. o da tıklandığın direkt pop up şeklinde önlerine gelicek.
