• 19-08-2020, 22:28:57
    #19
    TRSaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Twitter‘a baklava da yollayın hocam 😂
    Covid olmasa
  • 19-08-2020, 22:34:05
    #20
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hayırlı olsun. Umarım yılmadan, yıkılmadan iyi yerlere gelirsiniz. Türkiye'de ilk ve tek olduğunuz konu hangisi acaba?
    Daha eski ve uygun fiyatlı rakipleriniz var.
  • 19-08-2020, 22:36:49
    #21
    aturkoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı olsun. Umarım yılmadan, yıkılmadan iyi yerlere gelirsiniz. Türkiye'de ilk ve tek olduğunuz konu hangisi acaba?
    Daha eski ve uygun fiyatlı rakipleriniz var.
    R10 platformunda paylaşılan ilk Yorumunuz için teşekkürler.
  • 19-08-2020, 22:40:52
    #22
    İlk sunanı olmadığınız bir piyasaya giriş yaptığınızda tutunmanın iki yolu vardır. Ya daha kaliteli olacaksınız ya da aynı kaliteyi daha ucuza sunacaksınız. Fiyatlarınızı biraz daha makul tutabilir ya da paket içeriğini genişletebilirsiniz.
  • 19-08-2020, 22:56:04
    #23
    mrsypk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam twitter da var içerisinde ancak 1 hafta içerisinde aktif olacak şu an için aktif değil twitter ile görüşme içerisindeyiz şu an
    Minnet etmenize gerek yok eski tarihli API li bir hesap alın tamamdır.
  • 21-08-2020, 10:59:48
    #24
    * Site Adı: Woobing
    * Site Adresi: www.woobing.com
    * Açıklama: Merhabalar öncelikle web sitemiz sosyal medya yönetimi yapanlar için bulunmaz bir nimet Tasarımlarınızı önceden planlıyorsunuz ve sırası gelen paylaşımı web sitemiz sizin için yapıyor. Sistemi resimli olarak şöyle gösterebilirim. Şimdi ücretsiz kayıt olup 1 ay deneyebilirsiniz sistemi.

    Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin tamamını görüntülemek için bu çubuğu tıklayın. Orijinal görüntü 1242x586 boyutunda.Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin tamamını görüntülemek için bu çubuğu tıklayın. Orijinal görüntü 1242x586 boyutunda.Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Resmin tamamını görüntülemek için bu çubuğu tıklayın. Orijinal görüntü 1242x586 boyutunda.
    Ayrıca oto takip olayını da söylemeden geçemem!
    -Oto Takip
    -Oto Takipten Çıkma
    -Oto Mesaj Gönderme vb.
    Ayrıca hepsini rapor olarak sizlere veriyor sistem isterseniz.
    * Açıldığı Tarih: 01/08/2020
    * Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Şimdilik planlarımızda sistemi aktif olarak bir kaç kişi kullanması ve hem kendi sıkıntılarımızı görmek hem de müşterilerin neler talep ettiğini görerek yolumuza devam etmektir.

    Aldığım yorumlar:

    REFERANSLARIMIZ

  • 21-08-2020, 11:03:51
    #25
    Hocam sitede hata mı var bi kontrol edermisiniz ben de mi sadece hata veriyor
  • 21-08-2020, 11:04:30
    #26
    Volg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam sitede hata mı var bi kontrol edermisiniz ben de mi sadece hata veriyor
    Ne tür bir hata aldınız hocam ?
  • 21-08-2020, 11:06:49
    #27
    mrsypk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne tür bir hata aldınız hocam ?
    Pm atıyorum hocam.