• 17-10-2013, 15:04:29
    #55
    Yorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2500'den fazla filmi kendi sunucumda 1 yıl yayınlamış birisi olarak başarılar diliyorum. Bu sekilde devam ederseniz emin olun farkındalığınız göze çarpar. Nasıl yapıldığını tam bilmiyorum ama FFMPEG ayarlarınıza watermark ekleyin sitenizin reklamı ile yayınlansın.

    Tema konusunda özgün olmanızı öneririm şahsım adına beğnemedim, ama sitem ve alt yapı süper yardımcı olabileceğim noktada yardımcı olabilirim.

    Başarılar

    Teşekkürler hocam önerilerinize dikkate alacağız.Tema ve domain adında oynama olabilir.Sitenin şuan ki hali bir nevi demo gibi bir şey.Daha tüm özellikleri eklemedik.

    q0x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    valla keşke bana ulaşmış olsaydınız elimde kullanmadıgım filmizlem.org domaini duruyor karşılıksız verirdim yani hocam
    Kısmet değilmiş hocam ne diyelim

    OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bazı film sitelerindeki filmler tablet cihazlarda açılıyor sizinkide açılırsa iyi olur
    Tablette açılıyor olması lazım bu sorunu kısa sürede çözmemiz gerekecek.Teşekkürler bildirdiğiniz için.
  • 17-10-2013, 15:56:22
    #56
    Üyeliği durduruldu
    mebba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkürler hocam önerilerinize dikkate alacağız.Tema ve domain adında oynama olabilir.Sitenin şuan ki hali bir nevi demo gibi bir şey.Daha tüm özellikleri eklemedik.



    Kısmet değilmiş hocam ne diyelim



    Tablette açılıyor olması lazım bu sorunu kısa sürede çözmemiz gerekecek.Teşekkürler bildirdiğiniz için.
    Rica ederim akşama denerim tekrar yazarım... Aslında uygulama yazdırsanız çok iyi olur...
  • 17-10-2013, 16:23:19
    #57
    alpera07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1080p bir film min 5 gb dir. bunun bir video sitesine upload ettiğinizde max 2 gb olması gerekmketedir. sizdekiler max 1.2 gb olduguna gore 720p dir. Ayrıca Burada Başlık 1080p diyor ama filmin upload edilmiş hali 654 Mb yani 720p bir film 1 gb iken 654 mb lik bir film 1080p olamaz başlık yanıltıcı olmuş ve son olarak wp-content-upload bu videoları nasıl bir sunucuda barındırmayı dusunuyorsunuz Tr de bu ise kalkısan cok oldu ama daha basarabilen olmadı onu soyleyim size. Eninde sonunda VK Mail.Ru sizi bekler tabi o zamana o sitelerde durursa.
    Aynı soruyu bende soracaktım Birçok 1080p film sitesi gibi yapılmış ancak emeğe saygım var... Aynı sektördeyiz birkaç detaya kızdığımız için bizde film sitesi açmıştık altyazılar ve görüntü kalitesini fazlasıyla önemsedik.

    Açıkçası bizde birçok 1080p filmleri kendimiz izlemek için değişik bi yöntemle convert ettik
    1080p film 7 8 gb dersek 7 8 parta ayırırsak 1 1.2gb düşüyor part başına ancak kalite sorunsuz oluyor. Partlı sisteme çoğu takipçi sinir olsada kaliteli olduğu için bırakmıyor
    Amacım sabote etmek değil yanlış anlaşılsın istemem kendi deneyimimizi paylaşmak istedim.

    Çalışmalarınızda başarılar dilerim sektöre kaliteli işler çıkaracak ekipler lazım
    Saygılar hdfilmiz.com
  • 17-10-2013, 17:56:51
    #58
    bu siteden film izlenir yalnız filmleri ileri geri saramıyorum bence önemli bir eksik bu.
  • 17-10-2013, 18:36:25
    #59
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    tebrik ederim, sistem gayet basarılı
  • 17-10-2013, 20:06:38
    #60
    yuri1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu siteden film izlenir yalnız filmleri ileri geri saramıyorum bence önemli bir eksik bu.
    Hocam onu düzelteceğiz player değişecek yakında.Şuanki halinde ise ne kadar doldurursanız videoyu o kadar ileri alabiliyorsunuz.Teşekkürler


    caglar_berke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tebrik ederim, sistem gayet basarılı
    Teşekkürler hocam
  • 17-10-2013, 20:15:47
    #61
    Üyeliği durduruldu
    mebba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar,

    Uzun çabalar sonucu siteyi aktif hale getirdik.1080p film izlemek isteyenler için değişmez bir adres olacağımızı düşünüyorum.Siteye girdikten ve kaliteyi gördükten sonra başka bir yere gireceğinizi düşünmüyorum.

    Yorumlarınızı bekliyoruz.

    filmler full tek link mi?
  • 17-10-2013, 20:36:59
    #62
    üzülerek söylüyorum ki büyük umutlarla okumaya başladığım yorumlardan sonra şok olmuş durumdayım.

    Konuya yorum yazan arkadaşlar nasıl incelemişler bilmiyorum ama tasarım konusunda gerçekten iyi değil, bilmiyorum belki tasarım sonradan değişmiştir ama inanın sitede 30 saniyeden fazla duramadım gözlerim kör olacak diye korktum.

    Filmler, kalite, reklamsızlık filan bakamadım bile...

    Konuyu baltalamak amacıyla yazmadım yalnızca gerçekten merak ettim tasarımın mükemmel yanını.
  • 17-10-2013, 20:41:53
    #63
    Üyeliği durduruldu
    filmleri bot ile çekmeye çalıştım title bile almadı acaba bendemı sorun var sitemi çektirmiyor :S