• 08-09-2012, 19:51:54
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    KaFa1500 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kardeşim sitenin altında üstünde reklam var, bu oyun siteleri için sakıncalı olabilir.Ayrıca google ın önerdiği yerleşim için buraya bakabilirsin.Sol menüde oyun oynama sayfasından uygun yerleşimi görebilirsin.

    Diğer konu ise, sadece bu sitenin adsense gelirini göstermek için, özel kanala ihtiyacın yok.Özel kanal daha önce yoktu demişsin ya belki bilmiyorsundur diye özel kanallar kısmının altında, Siteler kısmı var.Burdan gösterebilirsin.Geçmiş ayları göstermek istemiyorsan, satışa yakın zamanda, geliri yükseltmek için, riske girerek reklamları yaklaştırdığını düşünebilirler.
    Oyunun altında üstünde reklam yasak olduğunu kim diyor hocam ? Öyle dünya site var ayrıca script yapımcıları bunları düşünemiyormu napious,narcade scriptlerdede hem oyunun altında hemde üstüne reklam konuluyor admin panelden madem bu yasak bir yaklaşım bu kişiler bilmiyormuda böyle scripti yapıyor ?

    Kaldıki oyun yerine bir chat kutusu düşün trsohbet*com mesela ona bak o zaman onunda reklam yerleşimi yanlış senin düşüncene göre ama senelerdir o şekilde ?
  • 08-09-2012, 20:04:07
    #11
    Üyeliği durduruldu
    ilk mesajdaki 10 günlük adsense geliri yerine 21 günlük adsense gelirini ekledim. diğer aylar için gelir isteyen varsa kalanını da gösterebilirim. en güzeli bu şekilde anlatmak olacak sanırım.
  • 10-09-2012, 14:48:21
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Ben ne diyeyim bu insanlara bilmiyorum bir tanesi geldi yarın ödeme geçeceğim dedi ödeme yapmadıi bir tanesi geldi şu fiyata olur mu dedi para lazım olduğu için olur dedim sonra o da ödeme yapmadı. Şunu anlamıyorum arkadaş madem almayacaksın niye oyalıyorsun. Elimizdeki müşterileri de kaçırdık sayelerinde.

    Bıktım vallahi 4-5 aylık gelirine veriyorum artık 1750 veren bugün alır. Bugün satılmazsa konuyu kapatılması için rapor edeceğim satış kapanacak.

    GERÇEKTEN ALACAK OLAN YAZSIN İŞİM GÜCÜM VAR PLANLARIM VAR VAKİT KAYBETTİRMEYİN!
  • 10-09-2012, 15:23:12
    #13
    <kd>kullandıgınız script nedir hocam</kd>
  • 10-09-2012, 20:11:26
    #14
    Üyeliği durduruldu
    Satıldı. Hayırlısı olsun.