• 07-10-2020, 15:56:21
    #1
    🔍 whois.net.tr
    SATILIDI.

    HOSTİNG MALİYETİ HARİCİNDE PROXY, API, VB. GİBİ HİÇBİR MALİYETİ YOKTUR.

    Açık Artırma Başlangıç Fiyatı: 100 TL
    Minimum Artırma: 10 TL (Son teklif + 48 saat)
    Hemen Al: 3000 TL
    Sitenin Aylık Getirisi: 1 hafta önce açıldı. (Reklam alanları mevcut)
    Sitenin Açılış Tarihi: 28 Eylül 2020
    Kategori: İnstagram için kullanıcı adlarının boş mu dolu mu olduğunu sorgular. Dolu ise profili göstermek üzere link verir, alternatifler üretir. Boş ise kaydedilmek üzere link verir.
    Günlük Hit Sayısı: 5 - 35 arası (kullanıcı adı arama şeklinde arandığında Google'da 1. sayfa 7. sıradadır.)
    (Hiçbir yerde, sosyal medyalar dahil tarafımca reklamı yapılmamıştır. Sadece R10'da 1 kez konu açtım.)
    Ziyaretçi Kaynağı: Organik, Direkt & Ref, (R10, vs) ve Sosyal Medya
    Domainin Yaşı ve Değeri: Yaş: 1 (Bitiş Tarihi 30/05/2021)
    Site Tüm İçeriği Birlikte Mi Satılık: Her şey dahil.
    Hosting Dahil Midir: 1 hafta idare edilir.
    Banlı Olduğu Sponsor Var Mı: Yok, teklif vermeden önce sorgulayınız. Sonrasında sorumluluk alıcıya aittir.
    Banlı Olduğu Arama Motoru Var Mı: Yok, teklif vermeden önce sorgulayınız. Sonrasında sorumluluk alıcıya aittir.
    Kullanılan Yazılımın Lisansı Satışa Dahil Mi: Üzerinde bulunan yazılımın altyapısı PHP'dir. R10.net'ten satın alınmıştır. API sistemi ile çalışmaktadır. Birden çok sınırsız API eklenmiştir. Yapımcının dediğine göre script 6-7 aydır sorunsuz çalışmaktadır ben aldığımdan beri de hiçbir sorun yaşamadım ancak instagramın sağı solu belli olmuyor maalesef, o yüzden yarın ne olacağının garantisi yok. Satın aldıktan sonra instagram veya api kaynaklı bir sorun olduğunda sorumluluk kabul etmeyeceğimi belirtmek isterim.
    Yazılım Lisans Sonlanma Zamanı: Sınırsız. Her ne kadar en basit sorgulama hali mevcut ise de sitenin üzerinde bulunan bu yazılım ve arayüz başka hiçbir sitede yoktur. Tamamen kendime özgü tasarladım ve yaptırdım. Mevcut bir sorgulama sistemi geliştirilerek site bu hale getirilmiştir. Alan arkadaş scripti satamaz ancak istediği kadar sitede kullanabilir.
    Sitenin Satışında Herhangi Hukuki Bir Problem Var Mı: Yok.
    -
    Açık artırma kime kalır ise, istendiği takdirde +250 TL fark ile https://usernamefind.com sitesi de verilebilir.

  • 07-10-2020, 18:57:45
    #2
    100 tl
  • 07-10-2020, 21:14:41
    #3
    🔍 whois.net.tr
    Teklif için teşekkürler, 100 TL ile başladık.
    Bu alanında tek olan muhteşem scripte ve tam keyword alan adına sahip web sitesi için gelen teklif sadece 100 TL mi?
    Satış devam ediyor.
  • 07-10-2020, 21:36:18
    #4
    110
  • 08-10-2020, 10:38:19
    #5
    🔍 whois.net.tr
    hizirplay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    100 tl
    ScienceTeacher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    110
    110 TL ile devam ediyoruz.

    Maalesef hayal kırıklığına uğradım.
    Çok daha yüksek rakamları hak ettiğini düşündüğüm kullaniciadibul.com için açık artırma sadece 110 TL ile devam ediyor.
  • 09-10-2020, 14:43:05
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam hayırlı satışlar.
    Bu iş için maliyet nedir? Proxy maliyetiniz mevcut mu ?
  • 09-10-2020, 15:03:18
    #7
    🔍 whois.net.tr
    ByNF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam hayırlı satışlar.
    Bu iş için maliyet nedir? Proxy maliyetiniz mevcut mu ?
    0 maliyet.

    Alıp koyduktan sonra hosting masrafı dışında hiçbir masrafınız yok. Konuda da belirttiğim üzere bir sunucu üzerinde API ile çalışır, şu an sınırsız hesaba sahip bir çok API üzerinden çalışıyor. API'ler gizli, kalan tüm kodlar açıktır. Yapımcı arkadaşın dediğine göre 6 - 7 aydır sorunsuz çalışan bir sistem ve hiçbir sıkıntı olmadan kullanılıyor ancak yine konuda belirttiğim gibi yarın ne olacağının, instagramın nasıl bir hamle yapacağının garantisini kimse veremez. Şimdilik sorunsuz devam ediyor ancak ben scripti değil siteyi satıyorum, eğer bir gelişme olursa yazılım desteği vb. veremiyorum, siz bir yazılımcı arkadaştan destek alır ufak tefek dokunuşlar ile yolunuza devam edersiniz diye düşünüyorum.
  • 09-10-2020, 16:09:43
    #8
    130tl
  • 09-10-2020, 17:50:55
    #9
    150