Geçen haftaya kadar bu işi kotardığımı düşünmüştüm, günlük +150 google hiti gelmeye başlamıştı fakat geçen günki kabuk güncellemesi ile 2 ay önceki seviyeye döndüm. Blog, adsense konusunda motivasyonumu kaybettim açıkcası, okulu bitirmeye çalışıyorum. Son 1 haftada 11 final sınavına girdim. Kısacası, blog-içerik işini pek beceremedim. Yetkinlik konusunda sıkıntı olmasa da, içerik hazırlama-vakit ayırma-bütçe ayırma-motivasyon konusunda ciddi düşüşteyim. Site daha fazla zarar görmeden satılsın istiyorum.
Sitede 90 adet tamamı özgün, en düşüğü 300 en yükseği 900 kelime arası değişen makale mevcut. Ortalaması 400-500 arasıdır. Özellikle bir makale tüm siteyi sırtlıyor diyebilirim ancak potansiyelin yüksek olduğunu düşüyorum.
Makalelerin 50'ye yakını forumdan bir uzmana yazdırıldı. Site için 500 TL civarı masraf yaptım. Masrafın bir miktar üstü şeklinde, yemek parası olması niyeti ile, fiyatı belirledim.
Adsense dahil değildir, bağlı olan adsense kişisel gmail hesabım, pinlidir.
Site adresi: ÖM
Site için istenen fiyat: 750 TL (Pazarlık yapabilirim)
Sitenin aylık getirisi: Ektedir. 7-20 TL arası
Sitenin açılış tarihi: Temmuz, 2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: Otomobil, Araba
Günlük hit sayısı: 40-50, ( Kabuk güncellemesi sonrası düştü, tekrar yükselecektir, bir önceki güncellemede de yaşadım. Emin değilim tabi.)
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %91 google - %7 direct )
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tamamı
Hosting dahil midir: Değildir, kendi paylaşımlı sunucumda barınıyor.
Banlı olduğu sponsor var mı: Bilindiği kadarı ile yok, kontrol edilebilir.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.
Görseller:




Dipnot: Hesabım yeni olduğu için güven sorunu yaşayabilecek arkadaşlara şöyle bir hatırlatma yapayım. Kendi adı soyadı ile foruma kayıt olan nadir üyelerden biriyim.

Keyifli forumlar, iyi alışverişler.