• 28-12-2009, 21:31:49
    #1
    Çocuklarınızla oyun oynamayı ve bilgisayarı bırakıp ders çalışması için münakaşa mı ediyorsunuz.
    Artık mücadele etme zamanı bitti.Siz kahvenizi yudumlarken çocuğunuz bilgisayar ile oynayacak.

    http://www.metacafe.com/watch/394209...son_veriyoruz/
    Bilgisayar oyunu içerisine yerleştirdiğimiz telkin müzikleri sayesinde daha çok ders çalışacak.
    Oyunbagimliligi.com dünya da ilk kez oyun müziklerinin içine telkin yerleştirerek ders çalışmayı ve Başarıyı motive ediyor.
    Siz de sitemizi inceleyerek hakkımızda daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

    Talebiniz doğrultusunda, istediğiniz oyun/oyunlar için, kurulum sırasında bilgisayarınıza kopyalanmış olan ses dosyaları, tespit edilecektir. Bu tespit edilmiş olan ses dosyaları alınıp; müzik kalitesi, müzik çeşidi vs değiştirilmeden, içerisine, konunun uzmanı tarafından oyunbagimliligina son ve ders çalışma başarı telkinleri yüklenecektir. Yüklenmiş olan bu telkinli mp3 tekrar bilgisayarınıza aktarılacaktır.Böylece çocuğunuz oyun oynarken olumlu telkinler dinleyecek.Sizin ders çalış demenize gerek kalmayacak.
    http://www.oyunbagimliligi.com
  • 29-12-2009, 00:31:49
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Önemli bir sorun malesef bilgisayar, Oyun ve internet. Saatlerce hatta abartı değil uyandığımdan yatana kadar bilgisayar basında geçirebiliyorum. Bundan kurtulmayı çok isterim fakat benimde çalışma alanım bilgisayar olacak. Ne kadar kaçabilirim bilmiyorum.

    Bu arada sitenizde de ses yok değilmi İncelerken bi gidip geldim ama galiba uykudan
  • 29-12-2009, 00:46:34
    #3
    Sitemizde ses yok.Aynı zamanda bu çalışmalar bilgisayar bağımlılığı içinde geçerlidir.İş dışında gerektiğinden fazla pc başında vakit geçirenler içinde mp3 e yükleme yapiyoruz.
  • 29-12-2009, 14:54:54
    #4
    Misafir
    güzelll