Sitenin sadece olması çok iyi olmuş.
Son dönemde moda olan geniş manşet, içerik üstü manşet gibi ana sayfayı boğan şeylerin olmaması çok güzel.
Kategoriler biraz daha çoğaltılabilir, yapay zeka, mobil, oyun, donanım gibi.
Toplam Değeri xx TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz x Android Oyun ve Uygulama gibi içerikler de güzel dönüş sağlayabilir.
Teknoloji.org'u değerlendirebilir misiniz?
18
●632
- 27-08-2020, 19:08:08Muhteşem bir alan adınız var. Fakat sektörünüzden dolayı alan adınızın jenerikliği pek bir şey ifade etmiyor. Çünkü aynı sektörde markalaşmış içerik siteleri sizin çok çok önününde ve bu gibi sitelerle kapışmanız için çok yol kat etmeniz gerekli. Kısacası alan adınızın etkisi minimum derecede diyebilirim. Ama akılda kalıcılık ve uyum açısından bakacak olursan tam puan alacak bir alan adınız var.teknoloji_org adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Temanız aşırı eski tarzlarda. Minimalist ve flat tasarımlar içeriği ön plana çıkartmak ve hız açısından çok iyidir fakat artık insanlar artık göz zevkine hitap eden sitelerde daha çok vakit geçiriyor. Bu konuda da siteniz biraz geriye düşüyor.
İçeriklerinize değinecek olursam makaleleriniz çok iyi duruyor. Bir kaç tanesini okudum ve tekrar eden bir kısıma denk gelmedim. Tamamen dolu dolu ve bilgi verici şekilde hazırlanmış. Fakat podcastleriniz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ciddi bir akıcılık sorunu var sanki bir script yokmuş ve aklınızdan konuşuyormuşsunuz gibi algıladım.
Genel olarak çok yol kat etmeniz gerekli, siteniz potansiyel gösteriyor. Başarılar dilerim. - 27-08-2020, 19:22:23Cok guzel bir domain.domain bende olsaydi 1000 tane makale yazdirip adsense eklerdim.
- 27-08-2020, 19:40:35Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Domain harika, inceleme bölümüne girdim ancak çok fazla incelemeye rastlayamadım, inceleme bölümüne ağırlık gösterirseniz bence daha iyi geri dönüşler alabilirsiniz. Projenizde başarılar dilerim.
Konu dışı olarak, içerikleri nasıl toparlıyorsunuz ? Bizim de İngilizce bir teknoloji blogumuz var ancak içerikleri başka sitelerde alınırken izin konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Kaynak söyleyebilirseniz bize de yardımcı olmuş olursunuz. - 28-08-2020, 09:54:29Çok güzel olmuş üstad, başarılar. Ben de generatepress kullanıyorum tema ayarlarını paylaşmak mümkün müdür acaba?teknoloji_org bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.
- 28-08-2020, 10:22:04Merhaba,ikincieldeguven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğiniz konu aklımda. Ancak en eski içeriğimiz bile 100 günlük olduğu için biraz daha sitede tutman gerektiğini hissediyorum.
Sizce yine de içerik silme konusunu değerlendirmeli miyim? İnternette bu yöntemi kullanan web sitelerinin içerikleri en azından 1 yıldan eski görünüyor.
Merhaba,Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim. Tema ayarlarını paylaşamıyorum çünkü generatepress pro'nun üzerine wpshowpost pro eklentisi var. Yani tema varsayılan ayarlarda. Sadece üzerine bir kaç css kodu yazdım. - 28-08-2020, 10:23:09Merhaba,F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kategorilerimizi genişletme konusunda bir çalışmamız var. En kısa zamanda hayata geçireceğiz.
Çok teşekkür ederim önerileriniz için.
Merhaba,SeoBilgini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaman ayırıp, bu denli incelediğiniz için çok teşekkür ederim.
Tasarım konusu aklımda. Bir kaç tane ücretli tema denedim ancak iyi bir performans alamadığımdan ve içeriği de ön plana çıkartmak istediğimden böyle bir tasarımı tercih ettim. Ancak ben de %100 memnunum diyemeyeceğim. Yıl sonuna doğru bu söylediğinizi değerlendireceğimden emin olabilirsiniz.
Podcast konusunda haklısınız, biraz daha iyi planlamaya ihtiyacımız olabilir. Sohbet havasında geçirmek istiyoruz ancak daha iyi olabilir söylediğiniz gibi.
Tekrardan teşekkür ederim yorumlarınız için.
Merhaba,Trends adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün incelemelerimize yeni başlıyoruz. Önümüzdeki aydan itibaren bu konuya daha fazla ağırlık vereceğiz. Logitech ile irtibata geçerek, ürün temin ettik. Onların ürünleri ile başlıyoruz incelemelere.
Diğer sorunuza gelecek olursam, içerikleri bünyemizde bulunan yazar arkadaşlar ile hazırlıyoruz. Direkt çeviri veya alıntı yapmadığımız için herhangi bir sorunla karşılaşmıyoruz.