• 22-12-2018, 14:31:18
    #1
    Bildiğinz üzere inrenet üzerinden yapılanan ticaretlerde pek çok dolandırılılan insanlar var. Dolandırılan kişiler ya da dava açıyor ya da uğraşmayıp bırakıyor. Dava açan da çok nadir bir sonuca ulaşıyor. Bende buna karşı Alıcı ve satıcı onaylı sistemlerin benzerini yapıp bir de şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum. Satıcı ve ya alıcı bir *********** girişiminde bulunursa 2 taraftan biri Sanal bir Dava açıcak. Ve canlı bir şekilde Proje de belirlenen kişiler tarafından suçlu olan bulunucak ve para havuz hesabından suçsuz olanın hesabına yatırılıcak.
    Fikirleriniz nelerdir? Tutar mı? Ek olarak ortak olmak isteyenler P.M. gönderebilir.
  • 22-12-2018, 14:47:50
    #2
    En büyük sorun havuz.
  • 22-12-2018, 15:02:43
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    dava acsanda boş çok uzun zaman alıyor. o zamana kadarda atı çalan üsküdarı geçiyor. Hacze koyacak oluyorsu malvarlıgını başkasının üstüne geçiriyor. maaşına haciz koyduracak oluyorsun maksimum 4 te 1i kısacası yasa hırsızları koruyor
  • 22-12-2018, 15:52:16
    #4
    ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    En büyük sorun havuz.
    Hocam zaten alıcı ödemesi zaten klasik siteler gibi. Yapacağım ödemeler de ödeme yapacağım zaman gelicek ticret onayındaki gelen ödeme ile bir eşleme sistemi kodlamayı düşünüyorum. Başka nasıl bir sorun olabilir?