Herkese merhaba,
Captcha'larla alakalı şimdiye kadar bir çok sorun yaşayan bir ekip olarak kullanıcı ve yazılımcı açısından iş nasıl çözülür sorusuna kafa yorduk ve Captcha Enjoy adında bir proje ortaya çıkardık. Hedefimiz; yazılımcı için en basit şekilde entegre olacak kullanıcının da en hızlı çözebileceği bir captcha modeli ortaya çıkarmaktı. Şu an 100'ün üzerinde web sitede kullanıyoruz ve artık sizlerin kullanımı için de hazır hale geldi. Kullanırsanız ve geri dönüşlerde bulunursanız daha iyi noktalara getirmeye çalışacağız.
http://www.captchaenjoy.com/
Captcha Enjoy
7
●589
- 09-03-2016, 01:24:04Üyeliği durduruldureadCookie fonksiyonunda filtreleme yapmadığınız için şuan sisteminizde açık bulunmaktadır. Zamanında eBay bu açıktan nasibini almıştı.
- 10-03-2016, 22:53:05Cookielerin sisteme her hangi bir katksı yok tamamen analiz için tutuluyor. Manipüle edilmesi güvenlik tarafa bir açığa sebebiyet vermiyor.akcabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ek olarak gerekli önemler alınmıştır. - 11-03-2016, 21:34:17Düşünceleriniz bizleri sevindirdi teşekkür ederiz. Google no-captcha ile ilerlemeyi düşünüyor gibi, bizim şu anki önceliğimiz captcha, geleceğe yönelik planlarımız var ve google oldukça yakından takip ediyoruz.netster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle