• 02-03-2013, 17:13:05
    #10
    Üyeliği durduruldu
    sum 41 + nescafe + bitter çikolata = beyin = makale

    valla ben şu aralar pek yazmıyorum ama genelde kendimce yorumlarım o yüzden zorlanmıyorum biraz kitap okudukça kendince yorum yapabiliyorsun eş anlamları vs.
  • 02-03-2013, 18:10:40
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Kitap okumak yararlı ama kendini motive etmek daha önemli
  • 02-03-2013, 18:32:09
    #12
    bence tek birşey olsa yeter. Yani bilginiz olunca hızlı yazarsınız. Örneğin sağlık alanında 200 kelimelik bir makaleyi 10 dk. da yazıyorum ama teknoloji alanında 200 kelimelik bir makaleyi 25 dk.da anca yazıyorum. Hızlanmak için araştırmak gerekli. Ha bide Ceza dinlemek hızlandırıcı olabilir
  • 02-03-2013, 19:39:56
    #13
    yuh. ilk sayfadaki arkadaşların istatisliklerini okuyunca makale yazmayı bırakasım geldi biz boşuna o kadar süre emek veriyomuşuz, işi bilen götürüyor
  • 08-03-2013, 22:59:36
    #14
    Uzun zamandır makale yazımı yapıyorum. Günlük olarak değişebiliyor yazabileceğin makale sayısı. Günlük 35 makale yazdığımız günler de oluyor. 10 makaleyi zor çıkardığımız günlerde. Bu oran konuya aşina olup olmamak ile değişmekte.

    Kitap okumanın faydası olur mu bilemem ama. Bu işe merakın varsa hafiften çeşitli konularda makale yazmaya başlamalısın.

    Bir onparmak bilmek oldukça önemli. Makale yazımı sırasında bir dakika bile para demek...

    Kolay gele...
  • 09-03-2013, 17:31:53
    #15
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Kitap okumaktan ziyade, özgün düşünce daha önemli.Sonuçta makale yazarlığı istenilen bir konu da, kelimeleri akıcı bir dille bir araya getirmektir.
  • 12-03-2013, 01:20:00
    #16
    Kim ne kadar yazar bilemem. Forumda dolaşırken bu konu çıktı karşıma bir şeyler söylemek zorunda hissettim kendimi. Ben o kadar makale yazdırdım ama tüm samimiyetimle söylüyorum dört dörtlük makale yazan birine daha rastlamadım. Üslup iyidir, imla bozuktur. İmla düzgündür, üslup bozuktur. Ya yazar konuyu anlamamıştır, ya senin beklentin daha fazladır. Kesinlikle bir yerlerde bir sorun mutlaka çıkar. 100 den fazla makale yazdırdım çeşitli zamanlarda ama yayınladıklarımın sayısı 10 tane ya olmuştur ya olmamıştır.

    Ne kadar yazabiliyorsanız o kadar yazın ama makalenizi kendiniz yazın. Çünkü ziyaretçiyle iletişimde olan sizsiniz ve o sitede ziyaretçilere karşı nasıl bir üslup kullanılmakta olduğunu en iyi siz bilirsiniz.

    Burada makale yazarı arkadaşların kalbini kırmak istemem, işini çok iyi yapıp da bana denk gelmeyen kişiler mutlaka vardır, bunlar sadece benim düşüncelerim.
  • 12-03-2013, 01:32:04
    #17
    Üyeliği durduruldu
    Bildiğim konularda 200 veya 300 kelimelik bir makaleyi yaklaşık 4 dakika gibi bir zamanda yazıyorum. Bilmediğim konularda ise 200 kelimelik bir adet makaleyi yazmam 10 dakikamı alıyor.
    Günde kaç adet makale yazdığıma gelince; bildiğim konular üzerinde yaklaşık olarak 40 adet kadar yazabiliyorum.

    Bilmediğim konularda olduğu zaman 20 ile 25 arası zor çıkartıyorum. Burada önemli olan ne kadar sürede, ne kadar makale yazdığımız değil, yazdığımız makalenin okuyucuya neler ifade ettiği önemlidir.
  • 12-03-2013, 01:40:45
    #18
    Ben kendi sitem için ve tanıtım yazısı satarken yazdırmak isteyen müşterilerim için makale yazıyorum. Benim ilgilendiğim konu teknoloji. 200 kelimelik makale yaklaşık 20 dakikamı alıyor.

    Yazmak sıkıntı değil, makaleyi ortaya çıkartırken net ve özgün cümlelerle ortaya çıkarmak sıkıntı. 20 dakikanın 15-16 dakikası nasıl yazacağımı düşünmekle geçiyor