Merhaba arkadaşlar,siz değerli r10 üyelerinden bilgi almak istiyorum.Öncelikle ben sizlere yapacaklarımı yazayım siz bana tecrübelerinizle bilgi verin.
Sinema fragmanı sitesi açmak istiyorum.Gerçekten kaliteli bir site.Sade şık tasarım alıp wp tema olarak entegre etmeyi planlıyorum.Bu fragmanları yayınlamanın yasal olarak bir suçu yok diye biliyorum doğru mudur?
Yasal olarak suç değilse fragman sitesinde adsense reklamı kullanmak mümkün mü?Bağzı sitelerde görüyorum örnek vermek isterim ama site adı aklıma gelmiyor.Domain gerçekten çok iyi bir domain almayı düşünüyorum.Ne dersiniz.Bu işten ekmek yenir mi?
Sinema Sitesi Hakkında Bilgi İstiyorum
4
●421
- 06-11-2012, 17:36:35Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Genel olarak telif hakları filmin, dizinin yada herhangi bir yapımın tamamından başka parçalarınıda kapsar. Ve fragmanlarda sonuç olarak film yada dizinin bir parçasıdır. İnternetten baktığımız kadarı ile bu konuda bir dava vs.. görünmüyor. Fakat mantıken telif hakkına girer ve şimdiye kadar bir dava vs.. açılmamış olması olmayacağı anlamınada gelmez.