• 24-08-2010, 23:42:01
    #19
    Aynı firmada mı barınıyordun?
  • 24-08-2010, 23:42:42
    #20
    Yukarıda ownhost geçmiş.ownhost'taydı o sitemde.
  • 24-08-2010, 23:50:43
    #21
    O zaman arkadaşlar muhtemelen sunucuda bir problem var. Firmaya iletirseniz eminim ilgileneceklerdir.
  • 29-08-2010, 04:12:06
    #22
    sitenizde ya frame virüsü var yada kullandığınız scriptlrden birisi tu uzantılı siteler egidiyor
  • 30-08-2010, 20:35:31
    #23
    Bu

    Alıntı
    qatliam@hotmail.com.tr
    kim bilmiyorum ama benimde vBulletin 4.0.3 sitemde admin şifremi artık bir şekilde bulmuş yada bir açıktan gelmiş, mail adresi olarakta bu maili yazmış. phpmyadmin'den düzelttim...


    http://qatli.turkblog.com/2010/02/11/hakkimda
  • 30-08-2010, 20:44:43
    #24
    http://qatli.turkblog.com/

    Şu veled olmasın?
  • 30-08-2010, 20:57:53
    #25
    Aynen aynen o veled...

    Buradan kendisini uyarıyorum.

    Tekrar ederse savcılığa suç duyurusunda bulunucam haberi olsun.

    Sonra özür dilerim bezir giderim diye dolaşmasın etrafımda... Bilişim suçlarının cezalarını incelesin...
  • 30-08-2010, 22:38:05
    #26
    Ben Ferhat Kod adım : qatLiam yan tarafada resmini koymuş, şimdi bu şahsın hekır okandan ne farkı var?
  • 30-08-2010, 22:56:30
    #27
    Üyeliği durduruldu
    allah akıl fikir versin bunlara birde kendilerini hacker sanmıyorlar mı ona çok gülüyorum