• 16-08-2010, 00:46:36
    #10
    Aslında reklam sektörünü Google un elinde tutmasına en büyük etken Google arama motoru.Eğer bu gün Google arama motoru olmasaydı Google adsense diye bir reklam ağıda olmazdı.Zaten reklam firması olmak,pastadan önemli bir pay kapabilmek istiyorsanız bir arama motoruna sahip olmanız lazım.Oda çok zor bir şey olduğu için ve bizim milletimiz aman işim görülsünde kim yaparsa yapsın vatan millet sevgisi benim neyime gerekirse alırım pankartımı çıkarım meydanlara böğürebildiğim kadar böğürürüm iç güdüsünde olduğundan mütevellit Türkiye de bu tarz işlere girmek isteyen girişimci arkadaşlarımın hevesleri kursaklarında kalıyor.

    İşte şimdi neden Amerika daki web sitelerinin neden bu kadar çok popüler olduğunu ve büyüyebildiğini anladınız mı.Çok basit MİLLİYETÇİLİK!!!
  • 16-08-2010, 00:53:01
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Önüne gelen reklam firması açtığından zaten sürekli millet hortumlanıyor.Ne reklam firmaları gördüm 1.5 seneye yakındır çok sağlam girdiler ama sonları pek iyi olmadı.Reklamcılık işi öyle 5000 liram var tamam kurayım şeklinde bir mantık ile yürütülmez.Kolay iş değil.Bence başka sektörlere girsen daha iyi olur.Mesela 5k liraya aylık 750-1000 tl gelirli bir site alabilirsin senin için daha iyi olur.

    Yaşın kaç bilmiyorum ama reklam işinde piyasada ayakta kalabilmek çok zor.Reklamveren olayı ayrı bir dert sahte kazançlar ayrı bir dert ödemeler ayrı bir dert.Ayrıca reklam sitesi için bir ekip kurman lazım tek başına yapılabilecek birşey değil.Kullandığın sistemden iyi anlaman lazım hataları vs. anında gidermek için.Bence gel vazgeç sana tavsiyem sonra hüsrana uğrama olan parana olur.
  • 16-08-2010, 01:39:13
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Öyle bir niyetin varsa işini hakkıyla yap.Kazancın oluşmaya başlar.