• 19-08-2009, 14:15:57
    #1
    arkadaşlar ben siteme hazır template editliycem css olacak ve içine özgün yazılarımı atacağım merak ettiğim konu ise bunun wordpress kadat etkili olup olmuyacağı google açısından.
    yani biliyorsunuz wp çok hit alıyodu index alıyodu eğer hazıtr template kullanırsam ne gibi farkları olur.
    birde wp kurmuştum ama cpu aştığı için hostçu sildirdi. yedeği var bende tekrar yüklersem cpu ile ilgili yardımcı olurmusunuz yani cpu aşımını nasıl önlerim ben wp den vazgeçmek istemiyorum çünkü çok hit alıyordu. mybb forum ile wp cpuyu %709 lere fırlatıyormuş ne yapmam gerek ?

    yani umarım bağlantıyı kurmuşisunuzdur mybb forum siteme mutlaka bi portal kurmam lazım wp den asla vazgeçmem ama cpuyu halletmem lazım eğer halledmeezsem hazı template kurucam veya portal için başka önerileriniz varmı ?
  • 19-08-2009, 14:19:06
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Cpu için Wp'nin bir eklentisi vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • 19-08-2009, 14:22:18
    #3
    evet vardı denedim ama yine aştı cpuyu hostçu mybb ile wp nin aynı hosta barınamıyacağını söyledi cpu aşıyormuş kesin mybb forumuda silemem 10k üyesi var
  • 19-08-2009, 15:42:57
    #4
    yardım edecek arkadaşlar yokmu lütfen benim için çok önemli ve acil.
  • 19-08-2009, 16:30:44
    #5
    WP ile forumu ayrı hostlarda barındırabiliyorsan öyle yap belki olabilir. Sub-domaini ayrı hostta yayınlayabilirsen rahatlarsın varsa böyle birşey.
  • 19-08-2009, 16:34:10
    #6
    ne kadar gösterim yaptığını söylersen daha iyi yardımcı olunabilir? Hostun ne mesela?
  • 19-08-2009, 19:32:39
    #7
    hit olarak günlük mybb foruma 1k hit geliyor gösterim olarak da 3-5k oluyor ama wp bukadar hit alacağını zannetmiyorum çünkü subdomaine kurulu oluyor. hostum 30 gb trafik 1 gb alan.
  • 19-08-2009, 19:33:21
    #8
    Zapotec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    WP ile forumu ayrı hostlarda barındırabiliyorsan öyle yap belki olabilir. Sub-domaini ayrı hostta yayınlayabilirsen rahatlarsın varsa böyle birşey.
    öyle olmuyor sanırım kardeş o aman ayrı bir domainde almam gerekiyor.

    arkadaşlar lütfen yardım cpudan wp çok cpun yiyor. şuanda wp kurmak istiyorum ama cğuyu %50 lere çıkarıyor birde mybb forum var
  • 19-08-2009, 20:07:34
    #9
    flood yapıyorum çok özür dilerim ama birileri yardımcı olurmu önce mybb cpu sorununu çözmeme gerke onun için mybb için neler yapmam gerek daha sonra wp kurcam onun için cuda neler yapmam gerke yardımcı olurmusunuz ?