
Site hızı artırmak için ne yapmalıyım
8
●230
- 05-03-2023, 11:15:35Herkese merhaba. Yeni açmış olduğum bir sitem var. Fazla bir bilgim yok. Site hız durumumu kontrol ettiğimde mobil çok aşağılarda. Şuan için maddi durumum iyi değil ilerde belki ücretli destek alabilirim. Neler yapmam gerekli hız artirmak için bilgi verirseniz cok tesekkur ederim.

- 05-03-2023, 11:20:54Öncelikle resimlerini optimize et.
Webp Express Eklentisini kullanabilirsin.
Cache Eklentisi Kur
Sunucu LS destekliyorsa LiteSpeed Cache kullanbilirsin.
Perfmatters Eklentisi satın alabilirsin (Forumda 75 TL) oldukça başarılı bir eklenti siteyi cidden hızlandırıyor ayarları vs. internette var.
Düzenleme: PageSpeed inshights gibi hız ölçme metriklerini ben pek dikkate almıyorum, önemli olan kullanıcının hissettiği gerçek hızdır. Bu sonuçlara takılmayın. - 05-03-2023, 11:25:11Önbellek eklentisi + CDN + Nesne önbelleği + resim sıkıştırma webp. + Openlitespeed.
Bu konuları araştırabilirsin. - 05-03-2023, 11:25:21Sitede kayma oluyor hocam arastirdim kurdum. Sonra kaldirmak zorunda kaldim.piyanistwebci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
