hocam selamlar. aslında doğru cevabı almışsınız, biraz daha açıklamak adına şunu eklemek istedim, öncelikle edindiğiniz bilgi doğru. bir noktada nameserverlarınızın public olması lazım fakat gizlemek istediğiniz nsı da gizlersiniz.
cloudflare (yada benzeri hizmet) kullanırsanız; kullanıcı sitenizin urlini yazdığında domain üzerinden cloudflare nsı expose oluyor, oraya gidildiğinde ise arka tarafta hosting firmanızın size sağladığı nsa gidiliyor. dolayısı ile sorgulama yapıldığında çıkan ns cloudflarea aitken, aslında cloudflare üzerinden de hostinginizin nsına gidiliyor. bir nevi vpn gibi düşünebilirsiniz.
sonuç olarak, internette bulduğunuz bilgi doğru olmasına rağmen istediğiniz ns bilgisini de başka bir ns (cloudflare gibi) ile maskeleyerek gizleyebilirsiniz
hocam değerli vaktinizi ayırarak okuma ve uzun uzadıya yanıtlama zahmetine girmiş olduğunuz için çok teşekkür ederim.