• 20-07-2014, 01:19:13
    #1
    Arkadaşlar merhaba, bizim bir 50 kişilik arkadaş grubumuz var ve 7-8 yıldır bir forumda takılıyorduk ve oradan tanışmıştık velhasılkelam bu forum bitti.

    Bendede boşta duran bir host ve domain vardı, aramızda konuştuk anlaştık dedik forum yapalım ve xenforo alıp tüm işi bana kitlediler.

    Pek bir bilgim olmadan 1 ay içinde forumum son hali haldı : www.cigerekmek.com
    pek türkçe desteği bulunmayan bir script xenforo sizce nasıl olmuş öğrenmek isterim, teşekkürler.
  • 20-07-2014, 01:20:23
    #2
    Üyeliği durduruldu
    vBulletin ile çıksaydınız bu yola keşke.
  • 20-07-2014, 01:21:29
    #3
    bari hocam blog kuraydınız bir konu üzerine de en azından para kazanırdınız forum fazla bırakmaz gibi...
  • 20-07-2014, 01:27:54
    #4
    vbulletin kurup xenforo ya geçtim zaten vbulletin bizim forum tarzımıza uğmuyor ve gerek lisans ücreti gerek seo ve eklentileri olsun böyle bir bütçemiz yok.

    *Para kazandırmaya gelirse herhangi bir para kazanma amacımız yok biz birbirimizin muhabbetini seven ve bir forumda takılmaktan memnun olan insanlarız sadece yıllık host ve domain ücretimiz ve eklenti ücretlerimiz var onlarıda kendi aramızda hallediyoruz isteyen bağış yapıyor.
  • 20-07-2014, 01:30:08
    #5
    Üyeliği durduruldu
    50 kişilik bir potansiyeliniz var ise portal tarzı bir site kurup değerlendirebilirdiniz
  • 20-07-2014, 01:32:25
    #6
    Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    50 kişilik bir potansiyeliniz var ise portal tarzı bir site kurup değerlendirebilirdiniz
    Hocam dediğim gibi bilgim 10 üstünden 2 dir bu konularda bende geçmişten kalan forum kurma bilgimden yola çıkarak önce bir null vb kurup deneme yapmıştım orda da bi 100 konu oldugu için sağolsun burda bir arkadaş vb den xenforoya geçişi anlatmış lisans alıp xenforoya geçtim.

    Bizim önceden takıldıgımız forum da bu şekilde oldugu için alışkanlığımızı kaybetmeyelim diye düşündüm.
  • 20-07-2014, 01:32:33
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    50 kişi ile o forum ne olur hocam ya. madem böyle bir gücünüz vardı neden sağlam bir site kurup yola çıkmadınız
  • 20-07-2014, 01:35:57
    #8
    *Şunu söylemeyi unuttum çoğumuz knight lol ve dota oyuncusuyuz bu 3 oyun için sağlam bir rehber hazırlamayı düşünüyorum ama gerekli bilgim olmadığı için bir sayfa oluşturamıyorum xenforo wiki eklenti ile bu isteğim yapılabilir ama şablon yazma bilgim olmadığı için yapamıyorum ancak bu rehberleri hazırladıktan ve güzel bir keywords ile birleştirdikten sonra çok güzel bir hit alacağını düşünüyorum.