Webrazzi Summit13 sahnesinde yer alan önemli konuklardan biri de Hanzade Doğan Boyner oldu. Türkiyenin en yüksek ciroya sahip e-ticaret sitelerinden birisi olan Hepsiburadanın da sahibi olan Doğan Onlineın yönetim kurulu başkanı olan Hanzade Doğan Boyner önemli açıklamalarda bulundu.
Sohbette öne çıkan konulardan biri e-ticaret sitelerinin müşteri odaklı olmasının önemi olurken, diğer dikkat çeken konu ise e-ticaret sitesi yatırımlarının sanılanın aksine yüksek sermaye gerektiriyor olduğuydu.
Devamı : Hanzade Doğan Boyner: E-ticaret ucuz bir iş değil
E-ticaret ucuz bir iş değil
4
●547
- 29-09-2013, 15:47:14
- 29-09-2013, 15:56:32E-ticaret büyük gelir bekleyenler için ucuz bir iş değil (milyon dolarlık yatırımlar yapıp batırmak ya da çıkarmak için) küçük düşünenler ya da yatırdığı parayı kısa sürede katlamak isteyen ve seo bilgisine sahip olan kişiler hazade doğan boyner ile aynı düşüncede değil, düşüncesindeyim..
- 02-10-2013, 00:28:44Tek bir ürün satıyorsan az maliyet yeter ama çok dal da çok ürün satıyorsan tabi ki paran olacak ambar kuracaksın filan.