• Dün, 01:29:09
    #1
    Selamlar arkadaşlar claude olur chatgpt olur video üretenlerden ücretli eğitim alınacak


    bu işle uğraşan arkadaşlar yaptığı videolar ve fiyat pm atarsa sevinirim.
  • Dün, 01:31:37
    #2
    Hocam ben daha önce claude bile kullanmamıştım youtubede videosu var binlerce izleyerek yaptım anlamadıgım yeri geminiye sordum o anlattı yaptım boşuna para vermenize gerek yok youtubede hersey var zaten
  • Dün, 01:56:02
    #3
    Merhaba,
    Her gün müşterilerimiz ve kendi kanallarımız için YZ ile video üretiyoruz. Bunu birebir canlı eğitim olarak anlatabiliriz: ekran paylaşımıyla, sizin bilgisayarınızda birlikte uygulayarak.
    İçerik: Claude/ChatGPT ile senaryo ve kanca yazımı · Google Flow/Veo ile tutarlı karakter (her sahnede aynı yüz) · yapay görüntüde el ve yürüme bozulmalarından kaçınma · YZ seslendirme ve Türkçe telaffuz · alt yazı, kurgu ve Reels/Shorts çıkışı · maliyeti düşük tutma (ücretsiz kredi ve yerel araçlar).
    Fiyat: 2 x 2 saat birebir canlı eğitim 1.490 TL + KDV. Kayıt ve kullandığımız istem şablonları dahil. Eğitim sonunda kendi ilk videonuzu bitirmiş olursunuz.
    Ürettiğimiz videolar: youtube.com/@dijitabela · Hangi tür videolar için öğrenmek istiyorsunuz (reklam, kanal, müşteri işi)?
    Dijitabela · dijitabela.com.tr/ornek
  • Dün, 03:05:59
    #4
    isininbasinda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam ben daha önce claude bile kullanmamıştım youtubede videosu var binlerce izleyerek yaptım anlamadıgım yeri geminiye sordum o anlattı yaptım boşuna para vermenize gerek yok youtubede hersey var zaten
    Erdem Hocama çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde halletti yardımcı oldu ilk denemede beklemediğim sonuçlar aldım aşırı iyi