Web tabanlı dedicated server yönetimi hizmetine ihtiyacım var.
Sistem için 1 adet web programlama (php, golang vs), 1 adet masaüstü programlama (java, python vs) ve java dil bilgisi gerekmektedir.
1. Web server ile iletişimi sağlayacak kontrolcü. Bu oyun botunun açıp kapatılmasını ve client üzerindeki script ile iletişimi sağlayacak.
2. Oyun botu içerisinde başka scriptlerin yönetimini yapabilmek için ilk önce sizin yazacağınız scripti açacağız böylece java event dispatching thread yöntemi ile sonraki açacağımız scriptlerin yönetimini yapacağız. (Swing)
3. Web arayüzü ile yukarıdaki kontrolcülere istekler yollayacağız. B bilgisayarında X hesabını Y scripti ile başlat gibi veya B bilgisayarındaki X hesabını kapat gibi veya B bilgisayarındaki X hesabının kullandığı scripti A dan B ye çevir gibi.
Daha detaylı halini hazırlayıp görüştüğüm kişilere özelden yollayacağım. Şimdilik genel hatlarıyla böyle bir sistem.
En az 6 ay süreli bug-fix desteğine ihtiyacım var. Ayrıca kullandıkça sürekli yeni özellikler isteyip projeyi genişletebilirim de.
Sistemi tüm kaynak dosyalarıyla beraber istiyorum.
Bütçem 100.000 TL ama tamamını kullanacağım diye bir şey yok. Yurt dışından da fiyatlar aldım az buçuk neye patlayacağını biliyorum.
Ödeme olarak proje tamamlanmadan ödeme yapmak istemiyorum. Projeye başlamadan önce ön ödeme yapıp, proje bittikten ve testini yaptıktan sonra proje teslimi öncesi ödemeyi tamamlamak istiyorum.
Beginner-med tier tarzda bir yazılım istemiyorum, gerek web arayüzü gerek kodun yazılışıyla profesyonel bir hizmet arıyorum. (tabiri caizse spaghetti code ve kötü bir tasarım istemiyorum)
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler, iletişim için whatsapp numarası bırakırsanız sevinirim. Özel mesajlara dönüş yapamıyorum.
Dedicated Server yönetimi
3
●274