Uzun zaman olmuş
129
●8.401
- 24-03-2010, 17:27:45tavhl hakkında yorumlarını bekliyorum mynette baya güzel haberler var bu kağıtla ilgili.
- 25-03-2010, 10:05:15Değerlendirilebilecek bir kağıt. Fakat bu aralar borsaya girmemek gerekiyor. Nakitte beklemek en mantıklısı. Borsada sahte bir yükseliş var. Sonra üzülürsünüz.baybilir1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşaat firmalarınada dikkat etmek gerekli, yurt dışında büyük yatırım geliyor.
Bol kazançlar. - 25-03-2010, 11:03:33Borsa aldı başını gidiyor. 55621 seviyesinde şuan. Gerçekten sahte bir yükselişmi yoksa 60000 i görecekmiyiz.
- 25-03-2010, 11:44:08@baybilir
66000 leri görebiliriz fakat şu şekilde daha iyi anlaşılabilir durum. Şu anda patron kağıtları ve kendi içindeki haberler yüzünden artan kağıtlar var. Artmıyor değil tabiki. Fakat çoğunluğa bakacak olursak. endeks bu seviyelerdeyken geldikleri değerlerin çok gerisindeler. Şu anda kefal avındalar, borsa yükseliyor diyip parasını kaptıracak balıkları avlıyorlar. Herşey kendi iradenize kalmış. Bu aralar borsa sadece izlenmeli.
@mcsoft
Bu sıralar beklemelisin. Ama uzun vade beklerim bu para lazım değil diyorsan inşaat sektörüne göz atmalısın. Ben kağıt öneremem, sen kağıt bul ben yorum yaparım.
Bol kazançlar. - 25-03-2010, 14:12:23aynen şu an kağıt alınacak zaman olarak görmüyorum. kağıt almanın mantığı bellidir. düşükken, herkes satarken alırsın. sonra istediğin bir hedef koyup, o değerlendirmene göre satarsın.species adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu an küçük yatırımcı parasını kaybetmemeli. kağıt almak çok riskli. bu çıkışın bir inişi olacak tabii ki. o da yakın gibi duruyor.