Merhaba,
Hisse almak mantıklı bir yatırımdır ancak değişen koşullar, gelmekte olan krizler, politik sıkıntılar ve uluslararası politikalar dikkate alınarak yatırım yapılmalıdır. Yani, uzmanı değilseniz, girmemenizi öneririm. Evet, hisse senedi kripto gibi mağdur etmeyebilir. Ancak, çok yanlış yatırırsanız, kriptodan farkı da kalmaz.
Çoğu insan ABD'deki şirketlerin hisselerine yatırım yapıyorlar. Ancak bunlarında çoğu şu anda düşüş evresinde küresel konulardan ötürü. Çok uzun vade düşünüldüğünde ise, çok muhtemel bu düşüşler toparlar gibi duruyor yurt dışı için. Türkiye içinse tam bir soru işareti.
Kısaca, hisse senedi olayına politik ve ticari bakmalısınız. Şirket büyüyecek mi yatırımı yapıyor gibi düşünün.
Umarım işinize yarar
Hisse almak mantıklı mı? 20.000 TL
25
●2.198
- 15-08-2022, 15:41:28Teklifte ciddi misiniz hocamBalina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-08-2022, 16:18:47Parası enflasyon karşısında erir. En saçma yatırım modeli. Para kazanacaksan riske gireceksin.Webekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-08-2022, 16:29:38parayı enflasyona yedirip durduğu yerde değer kaybetmesi için güzel yöntem ama parayı çöp etmek için daha güzel yöntemler var böyle uzun sürerWebekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
