Ülkemizin ve birçok ülkenin bulunduğu sıkıntılı durum sonrası yakın zamanda fırsat olarak değerlenecek iş fırsatını sizlerle paylaşıyoruz. Bildiğimiz üzere virüs belası ülkemizin ve birçok ülkenin en büyük sorunu haline geldi Bu konuda evde kal başlığı ile halkımız evde kalmaya davet edildi. Bu olaylardan sonra yaz aylarının da yaklaşması aslında her yaz popüler olan ama bu yaz daha büyük bir pazarın oluşacağını düşünüyoruz. Bu konuda düşündüğümüz fikri sizler önceden planlayarak fırsata çevirebilirsiniz.
Biliyorsunuz ki sivrisinekler her yaz hayatımıza giriyor ve rahatsızlık vermeye devam ediyor. Bu yaz ayında virüsün yayılmasında belki rol oynayacak olan sinekleri kendimizden uzak tutmaya yarayacak fikirler ile iş fırsatlarını değerlendirmek isteyebilirsiniz.
Bu konuda sineksavar spreyler ve sinek kovucu tabletler gibi birçok ihtiyaç talep edilecektir. Bu konuda araştırma yaparak sizlerde bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. İlaç ve sineksavar dan sonra bir ihtiyaç da pencerelerde ihtiyacı olunan sineklik olacaktır. Bakın sayın okuyucularımız. Bu konularda sizlere çeşitli konularda farklı fikirler sunuyoruz. Ama bunlar demek değil dir ki araştırmadan ve düşünmeden girişim yapalım. Öncelikle bütçenizi ve kapasitenizi ölçün ve sağlam adaımlar atmakta fayda var.
Sinek konusunda pek çok talep olacağı fikri sizlerinde hoşuna gitti ise toptan veya fabrikalardan tedarik kısmını araştırmanızı öneririm. Öncelikle tabiki fiyat araştırması da yapmanızı öneririm. Marketler dükkanlar dan fiyat bakarak sizlerde güzel bir araştırma yapabilirsiniz. Bu konuda dikkat etmeniz gereken tarihsel ve konusunda üretim izinleri de olmalı. Şayet evlerinde kalan insanlar için bu konuda büyük eksiklik oluşacaktır. Bu fırsatı iyi değerlendirmeniz dileğiyle.
Yakın Zamanda Patlayacak Fırsat
11
●537
- 29-03-2020, 20:50:45Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Woooww bu çok mantıklı teşekkürler
- 29-03-2020, 20:55:00teşekkürler bende ticaretin içinde olan birisi olarak hem reklam hem destek bu tarz fikirleri sürekli paylaşıyorum aslında ...

CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleComplexity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülePastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilim kurulu ne kadar açıklarsa açıklasın bunu bir köşeye yazın.. - 29-03-2020, 21:15:12Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.İş fikri güzel ama şayet tutmaz isene olacak? Elde patlama ve iflasta var. Şu an ki duruma göre bu iş için bir şey söylemek ve yatırım yapmak mantıksız.Canhasan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünya Sağlık Örgütü DSÖ'den yapılan açıklamaya göre, corona virüsün sivrisinekler ya da diğer haşareler aracılığıyla insana bulaştığı yönünde veri olmadığı yönünde belirtiliyor.
Diyeceğim son söz ise şu ! Bu hastalık bir an önce geçsin gitsin.Bu işten para kazanmayalım.Hastalık ilerledikçe cebimiz para dolu olsa ne olacak. Bir yere gidemessin , tatil yapamassın evde otururken,insanlar ölürken evinde bir oda dolusu para olsa ne yazar .
- 29-03-2020, 21:16:22