tosunpasa adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Ücretsiz gpt 6 Astra
246
●16.182
- 10-09-2026, 15:19:01Size tekrar tekrar söylüyorum; kibarca kötülemek de bir şeyi değiştirmiyor. Bunu 2-3 kez açıkladım: GPT modelleri dışındaki modeller şu an yalnızca test amacıyla, küçük limitlerle açık. Yakın zamanda limitleri artırılacak. Hem özelden hem de buradan sürekli aynı şeyi tekrarlamak zorunda kalıyorum.
- 10-09-2026, 15:21:52Teşekkür ederim hocam. Sorularınız üzerine makaleyi güncelledim; şifreleme yöntemi ve API isteklerinde saklanan örnek kullanım kayıtlarını da ekledim:_PatroN_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://noxery.tr/tr/duyurular/guvenlik-ve-gizlilik
Ayrıca veri şifreleme kısmında bahsettiğimiz, API ile uğraşmadan modelleri test etmek isteyenler için sunduğumuz noxery.tr/chat üzerindeki sohbet geçmişidir. API/agent üzerinden gönderilen promptların saklandığı anlamına gelmiyor. - 10-09-2026, 15:58:51Yeniden çok teşekkürler. Gayet doyurucu.jonuisw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada projeye teknik anlamda hem şahsım hemde Scaefy adına bende seve seve destek olmak isterim şayet commity desteği düşünürseniz geliştirme tarafında.
Umarım yakın zamanda bağış ile yürüyen mottonuzu farklılaştırmaz aynı doğrultu ve bağlamda devam edersiniz. - 10-09-2026, 20:59:55AGI olarak nasıl kullanabliriz api ile?
- 10-09-2026, 23:33:38hocam ben pek anlamıyorum bu işlerden pc ye opencode desktop uygulamasını yükledim bunu nasıl kuracağım beceremedim yahu 5.6 sol ile projemi devam ettirmek istiyorum app store uygulaması chat gpt plus hesabımın limiti sürekli doluyor ilaç gibi gelecek bu yardımcı olursanız
- 10-09-2026, 23:35:13desktop kullanıyorsanız "/connect" yazıp yeni provider ekleme kısmından özel openai sağlayıcısını seçin.kurumoglu99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
api key kısmına noxery'den oluşturduğunuz anahtarı, base url kısmına "https://api.noxery.tr/v1" yazın.
ardından kullanmak istediğiniz modelin id'sini "noxery.tr/models" üzerinden alıp model kısmına ekleyin. örneğin gpt-6 astra kullanacaksanız orada yazan model id'sini girmeniz yeterli. sonrasında direkt kullanabilirsiniz.
