jonuisw adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Amabu ücretsiz hizmeti kullanma imkanı yok. Tekrarlı şekilde kopma mevcut.
sorun şu. bağlantı çok aşırı hızlı şekilde refund yiyor. dolayısı ile agent son emri tekrarlı şekilde yüklemek ve cevap bekliyor. ben kullanım ekranına baktığımda 5.8M token harcamışım. bunun tamamı input şeklinde olmuş. Çıktı ise 34.5k.
Input sayısının artma sebebi de tekrarlı aynı requesting gönderilmesi.
Opencode içinde MiMo 2.5 için bile şu ana kadar input & output oranının 100M seviyesinde olması gerekirdi. DeepSeek V4 daha hızlı olduğu için de 24 saat içinde min 300M token harcamış ve hatalı bile olsa modül dosyaları oluşturulmuş fonksiyonlar hatalı bile olsa kodlama yapılmış olması gerekirdi.
Tahmini kullanma
14:34 den başlayan süreç içinde 70 input girmiş. sonuç olarak gui test yapıyor ve login ekranını geçti ve bekliyor. Gerisine devam edemedi.
Sol'dan Astraya geçiş yaptım. ilk mesaj klasik Merhaba oldu. hızlı cevap verdi. Bu süreçde kullanım kısmına baktım. 4 input almış. İşleme devam etmesini istedim. İşleme başlar gibi yaptı ve sonuç bir önceki mesajımda olan rate limit.
Amacınız güzel.
Sonuç olarak, basit bir işlem yapmak isteyen için ilerleme imkansız.
Teşekkürler
