• 20-06-2026, 15:07:37
    #1
    Merhaba Gemini flash 3.5 gibi modellerin olduğu Zed gibi free trial veren kodlama araçları var mı bildiğiniz?
    teşekkürler
  • 20-06-2026, 15:14:31
    #2
    bana da lazım takip
  • 20-06-2026, 15:52:17
    #3
    bana da lazim kod/yazılım/web olursa duacısı oluruz
  • 20-06-2026, 16:32:37
    #4
    Free Trial değil ama Free Tier veren siteler var. Nvidia Nim, Groq, Wafer, Cerebras, Fireworks, Zai, OpenCode, OpenRouter,CloudFlare, Mistral, Siliconflow. Bu ismi geçen provider sitelerden en gerçek tier ı opencode veriyor saatlerce kodlama yapabilirsiniz. OpenCode CLI içinde ki Deepseek V4 flash, V4 Pro kadar olmasada iş görür . Nvidia Nim ise bir zaman sonra Api hatası veriyor. OpenRouter bedava diyor ama en az bir dolar olması lazım para olmadan OpenRouter'ın free modelleri çalıştırdığını görmedim. Diğerleri de öyle.

    Cto.new var bu site siteden kodlama yaptırıyor direk, kullanım süresi sınırlı. Ama verdiği modeller çok iyi. Yani parasını vereyim derseniz güzel çalışıyor, her hangi bir araca da gerek yok direk siteden sorunsuz şekilde kodlama yapabilirsiniz. Hatta bitirip çok rahat bir şekilde deploy da yapabilirsiniz.

    Bu arada... Bluesminds da var. 500 Usd kredi veriyor ben biraz kullandım öyle kolay kolay bitmez isteyen oradan key alıp deneyebilir.

    Bu yazdıklarımdan faydalanacak arkadaşlar bir teşekkürü çok görmesin...
  • 20-06-2026, 16:50:59
    #5
    tachyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Free Trial değil ama Free Tier veren siteler var. Nvidia Nim, Groq, Wafer, Cerebras, Fireworks, Zai, OpenCode, OpenRouter,CloudFlare, Mistral, Siliconflare. Bu ismi geçen provider sitelerden en gerçek tier ı opencode veriyor saatlerce kodlama yapabilirsiniz. OpenCode CLI içinde ki Deepseek V4 flash, V4 Pro kadar olmasada iş görür . Nvidia Nim ise bir zaman sonra Api hatası veriyor. OpenRouter bedava diyor ama en az bir dolar olması lazım para olmadan OpenRouter'ın free modelleri çalıştırdığını görmedim. Diğerleri de öyle.

    Cto.new var bu site siteden kodlama yaptırıyor direk, kullanım süresi sınırlı. Ama verdiği araçlar çok iyi. Yani parasını vereyim derseniz güzel çalışıyor, her hangi bir araca da gerek yok direk siteden sorunsuz şekilde kodlama yapabilirsiniz. Hatta bitirip çok rahat bir şekilde deploy da yapabilirsiniz.

    Bu arada... Bluesmind da var. 500 Usd kredi veriyor ben biraz kullandım öyle kolay kolay bitmez isteyen oradan key alıp deneyebilir.

    Bu yazdıklarımdan faydalanacak arkadaşlar bir teşekkürü çok görmesin...
    teşekkürler 🎇🎇
  • 20-06-2026, 23:12:51
    #6
    https://codex-everywhere.com/register?aff=PRELWQRELKLB buraya üye olup 50$ krediyi ücretsiz alabilirsin. Redeem kodu https://t.me/CodexEverywhere buradan alınacak.