selam dostlar. formula 1 bi blog sitesi olusturuyorum. istatistikler haberler vs. php kodlatiyorum. ama her seferinde benden dosyalari zip olarak atıyor. en ufak güncellemede direkt ftp'ye gir tum dosyalari gir, yeni zipi at falan asiri ugrastiriyor. daha kolay bi yolu yok mu?
guncelledigin dosyanin en guncel halini at diyorum, kodu bastan yaziyor onu bekliyorum 2 saat.
yaptigin guncellemeyi soyle diyorum, bu seferde .php dosyasina girip o yeri buluyorum vsvs. yok mudur bunun kolay bi yolu
claude gelistirme yaparken r10+
18
●668
- 04-05-2026, 20:05:165x kullaniyorum yeni aldimNoura adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-05-2026, 20:06:42Fark yaratmayı seviyorum.Gerrard adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplam kaç istek attınız peki hocam ne kadar limit kullanmış bilgi verme şansınız var mı ve ne kadaraldınız - 04-05-2026, 20:08:31Kullandığınız IDE'de STFP eklentisi yükleyin. Configlerde direkt save upload seçeneğini aktif edin. İlgili sayfayı sadece deploy edin.
- 04-05-2026, 20:09:49desktop app'da nerden calistiricam hocam goremedim, bu degildir sanirim?beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

- 04-05-2026, 20:13:27Hocam terminalden kullanman lazım. Bilgisayarda dosya oluşturuyorsun. Sağ tıkla dosyayı termimalde çalıştırıp claude bağlacaksın. Böylelikle tüm dosyalar bilgisayarına yazılacak. Deploy et dediğin zamanda canlıya aktarır hızlıca.
Önce terminal ile girip yap claude bağla. Macbook mu kullanıyorsun bu arada?

